tisdag 15 december 2015

vilande terrorcell i Linköping?


Är en varning om stillsam men verksam terrorcell för Bilan Osman på Expressen relevant?

Kan kolumnisten på Expressen, Bilan Osman, vara en dold rekryterare av unga kvinnor till arga islamister? Bilan pratar ofta om Linköping som hemstad. Där har hon hus och adress som finns i telefonkatalogen. Bilan talar då och då i sin kolumn i Expressen om hur hon som feminist och muslimska kvinnor har det. Hon propagerar för islam och muslimska värderingar. ”Om vi inte försvarar oss, vem skall då göra det?”? Kan Bilan vara en potentiell terrorist, eller en rekryterare av unga muslimska kvinnor med Kalifatet som mål?

Vad innebär Bilans många publicerade ord och rader av muslimska attityder för unga påverkbara muslimska flickor i Linköping? Är Bilan Osman en stillsamt verkande terrorcell mitt i Linköping. Med ord kan hon nog skapa förvirring i unga kvinnors vindlande hjärnor. Som extremistisk islamist och muslim synes Bilan Osman förespråka aktivt försvar av terror och islam.

Är det verkligen bara en tillfällighet att den 17-åriga flickan som nu sitter fängslad är från Linköping? Kan Bilan Osman med sina försvar av terroristerna i sina kolumner och texter i Expressen – om inte vi försvarar oss, vem skall då göra det! – kan Osmans kolumner inspirera unga muslimska kvinnor i Linköping att ge sig av och lämna familjen för att gå in i kallhamrade herrars verksamhet enligt extrem islam?

Visst är det tänkbart att Bilan Osmans kolumner stimulerar unga muslimska flickor att dra till främmande land.

Bilan skriver tjatigt om eländiga muslimofobiska svenskar. Hon skriver att ”om vi inte gör det, vem skall då försvara oss?” Hon vill försvara muslimer och islamister. Hon låter aggressiv den där Osman. En somalisk fundamentalist i praktiken och boende i Linköping?

Bilan skriver ofta om sin hemstad Linköping, där har hon hus och adress och rapporterar om sina människomöten på järnvägsstationen i Linköping. Givetvis möten med andra muslimer. Bilan för en flagrant kaxig attityd som feminist och utanpå det som försvarare av alla möjliga muslimska, islamistiska konstellationer.

Nu får Linköping ärendet om den 17-åriga muslimskan som försöker ta sig till extremisterna och Jihad för att bli brud till någon våldsmänniska i Kalifatets tecken. Många andra unga damer har tagit sig till extremistiska omständigheter och förespråkar läget som Bilan Osman tycks uppskatta.

Kan det vara så att Bilan Osman som krönikör i Expressen odlar unga Linköpingsflickor för att de skall dra till Jihadarna som hustrur. I Linköping är flickorna med största sannolikhet oskulder men skall den förloras skall den förloras i allas tecken och under skapandet av ett kalifat.

Är det så att Bilan Osman i alla sina ords tysthet kränger unga muslimska flickor från Linköping till terror?

Är det så att unga muslimskor känner sig få stöd av Bilan Osman som skriver så vackert om att om dom inte försvarar saken så vem skall då göra det?

Är det rent av så att Bilan Osman med sin kolumn är en dåligt täckt muslimsk terroristcell för att rekrytera unga tjejer i Linköping? Är Bilan Osman en vilande terrorist i sin dolda Linköpingsidyll, åk och titta, hon står i telefonkatalogen. Tja, vem vet?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.