torsdag 17 december 2015

ulrika westerlund, rfsl - riksförbundet för homosexuella och andras signifikanser


 

 

 

Till Ulrika Westerlund – RFSL - Riksförbundet för homosexuellas, bisexuellas, transpersoners och queeras rättigheter.

 

Hej Flat och Kukfitta som fiser med både röv och murra! Nu slår vi ihjäl dig, du förbannade lesbian och dubbelmacka! Och stoppar din avskurna kuk i halsen och trycker upp ormen mellan benen på dig!

- Tja, så där tycker du man kan och skall tjoa till dig när vi kommit upp på ditt rum och man tror man skall normaljufsa med dig. Men vad ser man? Tja, faan vet?

Men DU tycker det är normalt att folk gapar som vi gör innan vi slår ihjäl dig. DU anser att så får man göra, det är inget hatbrott, det som vi pysslar med när du gör oss besvikna och vi förkortar din livsgnista. Men det är just det vi gör den där stunden, vi hatar dig ditt missfoster!

Att DU Ulrika är en knepig varelse, det vet alla, men när du försvarar två muslimaraber som slår ihjäl en herre, då bör du lämna tjänsten och syssla med annat. Ägna dig åt snedfödda tikar och kalvar, kärringar och gubbar, bäbisar och tonåringar med två kukar, tre vaginor och fyra rövhålor – så du kan njuta i fred och frid. För dig själv, och blanda inte normalt folk.





 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.