söndag 27 december 2015

EU - tanten - Post - Soraya - zigenare.


Till EU-parlamentarikern Soraya Post (Fi).

Du Post!

Om ni zigenare hade, som Erik Ullenhag mycket riktigt kommenteradefungerat som civiliserade varelser de senaste århundradena hade ni aldrig haft problem i era liv. Att du är ett undantag tack vare den där drömmande och förljugna Gudrun skall du vara tacksam för.

I Sveriges Radio P1 sa en tant som kallade sig zigenardrottning att som zigenare lever, vill de leva, får de inte, mår vi zigenare illa, sa zigenardrottningen i Sveriges radio.

Med andra ord: Ni vill tigga, ni vill inte arbeta, ni vill inte leva ett civiliserat liv i västerlandet.

Ni zigenare har haft hundratals år på er att bli civiliserade men ni vill inte, ni kan inte, ni skiter i omvärdlen, ni vill ha bidrag, ni vill tigga. Och sluta prata om diskriminering. Ni är själva orsak till att ni lever som ni lever och har det. Sköter ni er så får ni inga problem. Men att stå längs vägarna och stoppa bilar och lura naiva svenskar blir ingen populär på, att tigga när det finns arbeten blir ingen populär av, att stjäla blir ingen populär av.

Ni zigenare kommer till Sverige och säljer era döttrar, småflickor till era närmaste, ni knarkar, ni är kriminella, tjyvar och vill inte vara svenskar och ni prostituerar era kvinnor.

Bara ni själva kan ändra den attityden.

MEN ni vill ha det som det är. Ni tjänar mer pengar än många svenskar, och allt är skattefritt – svarta pengar. Ni har klaner som är förmögna men klanerna ger inte zigenare på gatan en krona. Och DU i Euraparlamentet, DU borde koncentrera dina förmögna kriminella i dina länders zigenarområden att HJÄLPA dina ”systrar” och ”bröder”. Men vad gör du!? DU Soraya tigger mer pengar för zigenare!!!! Du pratar om diskriminering! Det är ju DU som diskriminerar! Det är det enda du gör och tigger givetvis, det gör alla zigenare. Du särskiljer zigenare från vanligt folk. När du och dina zigenarsläktingar sköter er så finns inga problem alls, men NI zigenare VILL INTE. Ni skall bara ha, ha, ha, ha, tigga, tigga, tigga. Men Soraya. DU med dina zigenare är antisociala och skyller era problem på hela världen men NI tar inget ansvar för er själva. Det finfina med Expressens skriverier om er som ett folk var att nu kunde läsarna själva se hur illa ni sköter er också i hemländerna.

PS den enda meningen med att ha er kvar är att ett fåtal zigenare spelar fin musik. I övrigt ställer ni till problem för hela världen.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.