onsdag 16 december 2015

multi - kulti


Till Carin Jämtin, Regeringskansliet, Socialodemokratiska partiet, Miljöpartiet, Gustav Fridolin, Nya Moderaterna, Thomas Mattsson, Expressen, Aftonbladet, Lena Mellin, Karin Petterson, Dagens Nyheter, Svenska Dagbladet, Östgötacorrespondenten, Norrländska socialdemokraten, Folkbladet, MittMedia, Gävle Dagblad, Svenska Journalistförbundet.

Så här sa Tysklands Merkel: Mångkulturen förblir en livslögn!

Därmed uppstår frågan: Varför gaggar Carin Jämtin, andrehandare för SocialOdemokratiska partiet som hon gör! Carin Jämtin kan allt om Afrika och Tredje världen, Carin Jämtin har lubbat som lillflicka vid poolkanten av biståndsföräldrarnas swimmingpool och har Afrikas - Tredje världens i särklass bästa utbildning som skattebetalarna i Sverige har betalat.

Carin Jämtin har mer insikt i Tredje världens människor än gemene svensk. Varför ljuger Carin? Varför gaggar hon som hon gör? Om att socialdemokratin skall åtgärda bättre arbeten, mer arbeten, välfärd och skolor. Det framför Carin Jämtin som mantra i alla lägen, i alla intervjuer. MEN Carin Jämtin vet att hon ljuger. Ty Carin vet hur Tredje världens människor tänker och fungerar och den kunskapen går inte ihop med västerländsk kunskap.

Med alla Maud Olofssons ”Nybyggare” så är Sverige slut. Det vet Carin Jämtin men hon ljuger vidare som i en teaterföreställning. Carin Jämtin är ett äckligt, populistiskt förljuget fruntimmer som skall bort ur svensk politik.

PS. Din pappa Ola och mamma trodde på vad de gjorde, men DU Carin, snackar ljug! DU vet att du ljuger, dina föräldrar var i god tro, men det är inte du. Du är populistisk och förljugen. Lägg av! Avgå! Säg upp dig! DU är bara en skitstövlerska. OCH ta Stefan med dig. Han är värdelös. Att MultiKulti är en omöjlighet säger nu också Merkel och du vet det Carin, så varför gagga om den?!


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.