måndag 7 december 2015

Expressens rasist?


 

Han vet bäst - typiskt Expressens rasistiske Lars Lindström!

I sin rasistiska enfaldighet föreslår Expressens prisade "journalistgosse” bakvänt att tiggarna skall fortsätta knarka och göra barnen hem- och föräldrarlösa. Lars Lindström vill nog i själva verket också se hur söta zigenarsnuttor från Bulgarien står på vägkanten eller bjuder ut sig kanske i en källarlokal hos Lars Lindström? Vem vet?

När alla seriösa biståndsorganisationer och representanter för tiggare och zigenare i sina hemländer förespråkar bistånd under lokala förhållanden och fördömer tiggeriets konsekvenser så vet Lars Lindström på Expressen bättre! – Ge dem en tjuga, säger Lars Fånström. Du måste vara medmänniska!

Och så lämnar Lars Lindström alla föräldrarlösa barn i Guds händer eller snarare i storbrorsans knarknävar, i förfallets miljö och totalt ensamma.  Men det bryr sig inte Lars Lindström om. Han vet bäst. Han frågar sig varför tiggare inte skall sitta i Sverige en kall vindig höst och tjäna multum mot att arbeta i sitt hemland. Som given kapitalist anser väl Lars Lindström att pengar är det viktigaste i hans sinnesvärld och tror därför att alla andra jordens varelser ser, som Lars Lindström, pengen som viktigast. Lars har givetvis fel. Men det begriper inte trögdjuret. Självklart tar zigenarna möjligheten att tjäna stora pengar. Många tjänar mer skattesvarta pengar i Sverige än svenska fattigpensionärer och svenska ensamstående utan rejäl inkomst. Klart att zigenarna tar tiggeriet som yrke med naiva svenskar runt sig.
– Ge dom en tjuga, säger Lars Lindström.
Att medmänsklighet borde finnas i tiggarnas hemländer säger Expressens prisade journalistgosse intet om. Förmögna zigenare ger aldrig en grisknorr till sina fattiga zigenarfränder. – Det skall vi svenskar göra, säger Lars Lindström på Expressen. Lars vet alltid bäst.

Larsgossen går nog snart ut med mottot – Köp dig en zigenaroskuld – 12 år, osliten och rädda en zigenarbrutta! Det är ju så zigenarna själva gör. Och vi svenskar har uppmanats att lära av andra färgrika intressanta traditoner och kulturer. För det säger alla svenska invandrarministrar, så det så. När bychefen i Bulgarien säger att det är bättre att lokalfolket får lära sig något och tjäna pengar i sitt hemland eller exportera, säger Lars Lindström: - Pyttsan, du skall vara medmänniska! Och så kättjar Lars Lindström tiggaren till den svenska gatan. Lars Lindström tror han gör något bra i sin enfald men i själva verket förstör han utveckling och gott leverne för barnens generation. Han är hopplös den där Besserwissern Lindström. Han skiter till och med i tiggarnas ungar. Han är enfaldigt brutal och hänsynslös den där Lars Lindström på Expressen. Han bryr sig inte ens om barn i världen. Barnen är föräldrarlösa i byn därhemma medan mamma tigger och horar i Sverige. Skolgång bekymrar inga sjuåringar i zigenarland. Inte heller bryr sig Lars Lindström på Expressen om hur barn och andra har det i sina hemländer. Huvudsaken är att Lars Lindström får lätta sin kapitalistiska sinnesskuld och stoppa en tjuga i en tiggarnäve. Det är då folk skriver på Facebook : ”UT med Lars Lindström”. Han passar inte i Sverige. Lindström är en ny modell av tsartrogen politik, han är en envåldstyckare och fascist ut i fingerspetsarna och dessutom narcissistisk, kanske även nazistisk i själ och hjärta. Vem vet. I vilket fall som helst är Expressens Lars Lindström en självgod Besserwisser som bör UT! Så står skrivet i Skriften och så må bli! Eller stod det kanske i Lars Lindströms favoritbok koranen där han hämtar sina goda omänskliga filosofier utan medmänsklig grund? Tja, vem vet? Säkert så vet Lars Lindström. Han brukar anse så. Mona Sahlin sa en gång att vi svenskar skall klara våra problem med invandring, vi är välutbildade och klarar av situationen och behöver inte som Hitler odla supersvenskar. Tyvärr visade verkligheten att både Hitler och Mona Sahlin hade fel. Svenskar som jämför med Hitlers filosofi – det är Lars Lindström.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.