fredag 18 december 2015

JULTALET! Från Stefan Löfven.


Till Stefan Löfven om JULTALET

Stefan – VARFÖR KRÄVER DU INTE att alla arabländer runt Syrien skall ta hand om sina religioners ”bröder” och ”systrar?” Arabländernas öknar och utmarker står tomma för att kunna fyllas av flyktingar. VARFÖR kräver du inte av araberna att de skall ta hand om flyktingar? Vågar du inte? Är du rädd om oljan? Är du rädd för att bli piskad och eller få halsen skuren? Varför skall vi Europeér känna ansvar och ta ansvar medan närboende araber struntar i sina bröder? DU borde angripa dom med solidaritet och långa dolken.

Du behöver givetvis i JULtalet klara ut en enda sak. DU och regeringen skall inom kommande årets första månad sätta stopp för all invandring. På så vis deklarerar du att svenskarna är de mest solidariska av alla och tar hand om sina medborgarevänner. Att som du gagga om sammanhållande Sverige och vara solidarisk och vara humanistisk stormakt – det Stefan Löfven blir ett misslyckat JULtal. Sverige kommer aldrig att bli ett sammanhållande land under ditt styre därför att du duger inte till. Det finns bara ett ämne du behöver tala om i JULtalet för att du skall accepteras som statsminister och att folket skall kunna anse att regeringen är på rätt väg. Ta på de mest hårda handskar du kan få över nävarna och hantera asylfrågan och allt annat inom temat på ett sätt som svenskarna vill. Då kanske du blir accepterad. Och släng ut miljöpartiet. Men ett sådant JULtal kommer du inte att hålla. DU kommer att gagga menlöshet och tomma ord som vanligt. Det är otäckt förstår du Herr Löfven att Sverige har en statsminister som vägrar att vilja veta vad medborgarna tycker och anser. Och inser du att folket anser något bestämt som inte passar dig, då bryr du dig inte om vad folket tycker. En sådan politiker kallas enligt regelboken för fascist och diktator. Det är du det Herr Statsminister och Stefan Löfven.

Vi svenskar är så kollossalt less på att Maud Olofssons och Centerpartiets ”Nybyggare” får förtur i kön på vårdcentralerna, vi är så fruktansvärt less på att nybyggarna får bostäder i byggnader som våra äldre slängs ut från. Vi är så väldigt less på att våra barn inte längre har en rejäl skola att gå till för att nybyggarnas barn skall prioriteras och vara med på samma skolbänk som våra barn. Vi är så less på att sjuka svenskar inte får vård för läkare och ekonomier har inte plats och tid för vård av svenskar. Gamla svenska socialbidragstagare får inte längre bistånd för pengarna är slut ty de har givits till asylare. Dessutom: hur kommer det sig att du Stefan och Åsa Romson drar hit en massa unga män som ni kallar barn? Vad är meningen med det? Är du och Reinfeldt smygbögar, som vill ha marknad att ta från? Har Åsa Romson större mansbehov än hon får inom hemmets väggar? Massor av statistik även från Finland konstataterar att främst araber och somalier våldtar svenskor och finskor. Finland som gott föredöme, som vanligt, skärper nu regelverket, men DU Stefan Statsminister, du verkar nöjd med att så många svenskor blir våldtagna. Du ger ett perverst intryck. Varför låter du sådana gå fria, du utvisar dom inte ens efter fullbordade våldtäkter. Varför tar du hit ännu fler? Har du Stefan någon slags hatkänsla mot svenska kvinnor och skall hämnas? Har du latent dolt hat mot din mor eller vari ligger felet i ditt psyke som nästan aldrig visar sunt förnuft. Vad tror du händer med befolkningskurvan och könfördelningen när Du bara importerar dina våldtäktsmän. Dessutom är det orättvist och du skall bedömas av diskrimineringsombudsmannen. Vi svenskar skall i rättvisans namn få hit muslimskor som vi svenskar har möjlighet att våldta, men hit kommer inga damer på grund av att du bara tar hit islams människor som vägrar släppa loss kvinnor. Med andra ord har ingen svensk någon förväntan om ett intressant JULe-tal från dig Herr Stefan Löfven, menlös Statsminister.

Sagt av en som talar och tycker som de flesta svenskar.

Till Regeringskansliet, Carin Jämtin, Aftonbladet, Jonas Sjöstedt, Vänsterpartiet, Ulla Andersson, Annie Lööf, Maud Olofsson, Jan Björklund, Erik Ullenhag, Liberalerna, Kristdemokraternas ungdomsförbund, Grön Ungdom, Landsorganisationen, Herr Petter, på LO, Expressen, SocialOdemokratiska i Södertälja, SocialOdemokratiska partiet i Sundsvall, SocialOdemokratiska partiet i Luleå, Göran Greiger, Falu-Kuriren, Dala-Demokraten, Östersunds Posten, Ystads Allehanda, SVT-nyheter, Nyhetern24, SR P4-Radio Malmöhus, Anna Bara Prata Brutal Burka Nya Moderaterna, Gustav Fridolin.
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.