onsdag 30 december 2015

Gustavs törnar på Söder.

Till Nyhetsbyrån Liberalerna, Tidningarnas telegrambyrå, SVT-nyheter, 24Nyheter, MittMedia, Jonas Sjöstedt, Miljöpartiet, Gustav Fridolin,

Södertörns kommunistiska regeringsskola.
När lärarstudenter klagar på sin slappa utbildning måste högskolechefen Helene Hellmark Knutsson lyssna, så står det i Expressen. Men regeringen och Helene Hellmark, chef över högskolorna har åsikter:


-      Jag vill att nyanlända asylare skall få en möjlighet att gå på högskola. Därför ställer vi inträdeskraven till nästan 00,00, konstaterar Helene Hellmark.


-      Att vissa duktiga begåvade elever inte får utlopp för sin ambition att bli väl utbildade kan vi på Södertörns högskola inte ta hänsyn till. Detta är en multi-kulti-verksamhet och svenskarna måste acceptera att se sig som mindre lämpliga på Södertörns högskola. Det gäller givetvis även polisaspiranter. Vi undervisar om hur att slicka profeter, inte om hur att möta det importerade buset.


-      Som sagt, de svenskar som vill ha bra kunskap, skall lämna oss på Södertörns rasistskolverksamhet, så säger rektor och chefen Helene Hellgren Knutsson genom regeringskansliet.


Till Skolverket, regeringskansliet, Herr Fjant Fjantolin, Åsa Romson, Värkställande utskottet, Miljöpartiet, Aftonbladet, Sydsvenskan, Piteå tidning, Barometern, Falu-tidning, Göteborgs Posten,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.