söndag 20 december 2015

alex schulman, aftonbladet


Till Alex Schulman, Aftonbladet

Jaha, du skäms nu för statsministern! Det har de flesta svenskar gjort länge. Men inte du tydligen. Du kanske är lite senfärdig av dig. Du har väl så många egna delikata problem i din lyx-sfär så du har väl inte tid att klura på verkligheten runt dig.
Stefan? Tja vad skall man säga om honom mer än de invektiv du ger honom?
Stefan Löfven är givetvis en skitstövel, ologisk, omedveten, inkonsekvent, tycker egentligen ingenting mer än klyschor han lärt sig i småskolans läsebok, inkompetent svikare som inte duger till sitt ämbete, men det har vi andra utom du konstaterat sedan länge, som sagt. Stefan är en rasist utan klokhet och sunt förnuft. Stefan säger offentligt att han bryr sig inte om vad svenskar vill och tycker, om de anser något som inte behagar Löfven själv. Tittar du i regelboken så står sådana karaktärsdrag för en fascist och diktator.

Så Herr Schuman. Titta i ordboken, regelboken: där framgår tydligt att Stefan är rasist (Kanske börjar han visa intresse för svenskar i dessa dagar?), Stefan är fascist och diktator i en diktatur = Sverige. Så står det i uppslagsboken. Det vet vi sedan tidigare, de flesta utom du. Du blev inte besviken förrän nu till Jultalet. Som sagt, du är väl lite senfärdig, som pajasen Stefan Löfven.

Till Regeringskansliet, Carin Jämtin, Landsorganisationen, Petter Thorwaldsson, Avdelning Metall, Tidningen Metallarbetaren, Svenska Dagbladet, Sveriges Kommuner och Landsting, InvandrarVärket, Anders Danielsson, Dala-Demokraten, Göran Greider (som borde tänka lite längre),Norrländska socialdemokraten, Luleå kommun, Socialodemokratiska partiet i Gävle, Socialodemokratiska partiet i Göteborg, Socialodemokratiska partiet i Malmö, Socialodemokratiska partiet i Fagersta, Socialodemokratiska partiet i Sollefteå, Socialodemokratiska partiet i Östersund, Socialodemokratiska partiet i Norrköping. Tidningen Arbetarbladet, MittMedia, Malmö kommun, Göteborgs kommun, Sollefteå kommun, Söderhamns kommun, Socialodemokratiska partiet i Söderhamn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.