lördag 5 december 2015

Från Styrelsen - canterpartiets - senaste


Till Regeringskansliet, Stefan Löfven, Åsa Romson och Vänsterpartiets Jonas Sjöstedt,

Från Centerpartiet: Annie Lööf, Anders Jonsson, Gunilla Hjelm, Kristina Yngwe med flera

Annie Lööf och Centerpartiets styrelse inser nu att du Jonas har alldeles rätt. Vi, Sverige, måste som en human insats radera ut våra gränser mot omvärlden. Vi i Centerpartiets styrelse föreslår i all hemlighet en kupp mot den fascistiska Stefan Löfven som förstör landet. Annie Lööf driver hårt under våra tysta samtal att varje svensk skall tvingas enligt lag härbergera minst en asylsökande i sitt hem. Därmed kan vi utan tvivel öka antalet medborgare med dubbelt. Annie Lööf föregår med gott exempel. Hon har sina boendes dörrar öppna för vilken vara må dygnet runt, likt samtliga styrelsemedlemmar i Centerpartiet. Alla är välkomna till Centerpartiets medlemmar för att sova, äta och Annie talar ofta om hur att förnöja de ensamkommande manliga barnen som får gratis rakhyvlar av kommunerna. Därmed faller vår idol Reinfeldts filosofi rätt: det finnas massor av land utanför Stockholm. Det såg han själv när han förflyttade sig med flygplan och från ovan. Tanten Maud Olofsson, erkänt "kärringskrälle" i vårt parti, har meddelat att hon övertar ansvaret för att bosätta sina ”nybyggare” i hela övre Sverige. Tant Maud har nu påbörjat SPA och sjukvårdsinrättning på sina många hundra tusen hektar för återvändande Jihadkrigare och Mona Sahlins före detta och nuvarande påsättare. Allt skall ordna sig hälsar Mona JihadSahlin.

Centerpartiets styrelse beslutar även att samarbeta under täckmantel med Miljöpartiet och menlösa Gustav med sin fiolin för att centerpartiet skall få nåden att kalla sig miljöparti. Därmed är kuppen välplanerad – Sossefascisten skall bort! Statsministern deklarerar ju att han bryr sig inte ett skit om vad vi medborgare tycker. Vi i centerpartiet som har samma ideologi som kommunister och ansvarslösa outvecklade miljöpartister har nu tagit steget och beslutat oss. Vi i Sverige skall rädda världens befolkning. (Tyvärr säger psykologer och motpolspolitiker att vi centerpartister är tramsiga, orealistiska, snåla bönder som inte ens är bönder men har lärt oss genom Annie Lööf att snacka går ju. Som sades i skolans andra klass: Bönderna gnäller alltid. Får de in säden som i Annie får de barnbidrag och får de inte in säden får de skördebidrag – det är det verkliga svenska centerpartiet) (Å andra sidan: vi normala svenskar kan väl tro att någon av Annies isgubbar som hon försörjt och vårdat skall våldta och skära halsen av henne och barn. Vi medborgare uppmanas ju av ministrar att ta till oss invandrarnas färgglada vanor och traditioner. Nu gör vi det. Det där var bara ett litet anspråklöst konstaterande ty så kan Annies framtid mycket väl formas på grund av henne själv. Man kan nästan säga att Annie Lööf och Centerpartiet ingår i självbombar-terroristernas sällskap).

Kort sagt: Hur faan kan en svensk idiotpolitiker få föra politik utan att spärras in när hon säger att alla världens invånare skall ha rätt att invadera Sverige? Svara på det du Annie. Kryp in i höbalen och kom aldrig ut!
 
Till Centerpartiet, Grön ungdom, Norrländska socialdemokraten, Nyheterna24, Sydsvenskan, Aftonbladet, Karin Pettersson, Expressen, Uppsala nya tidning, MittMedia, Hela Hälsingland, Kommunisten Greider Greger Gegga, Dala-Demokraten, och så förstås Mona Sahlin och Schyman, den äckliga, Simrishamns kommun, Arbetarbladet, Gävle kommun, landshövdingen i Gävleborgs län, landshövdingen i Västernorland Centerpartiet i Skåne, Centerpartiet i Värmland, Centerpartiet i Gävleborgs län, Lantbrukarnas Riksförbund, LRF. Centerpartiet i Ystad, Centerpartiet i Älvsjö, centerpartiet i Uppsala, Centerpartiet i Västerås, Centerpartiet i Ödeshög, Centerpartiet i Vadstena och Motala.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.