lördag 26 december 2015

Gävle dagblad med ledarinnan Karin B


-       Sverige har rykte om sig att vara ett bra land. Svårare behöver det inte vara, så säger Gävle Dagblads ledarinna Karin Bergkvist och konstaterar att de stackars barnen som blir allt fler i Gävle och får gratis rakhyvlar av kommunen självklart skall få ta alla sina släktingar till Gävle.

Att kalla sådana ”flyktingar” för ankarbarn anser Karin B vara förfärligt, för det är ju sant och verkligheten tål inte Sverige och Karin B på Gävle Dagblad.

Många svenskar tycker det är så underligt att Karin B vill stimulera till våldtäkter av svenskor. Varför vill inte ledarinnan Karin B stå som solidarisk med sina svenska systrar? Varför inte göra våldtäkter till en omöjlighet? Det är lätt som en plätt. Stoppa importen av ungkarlar som Karin B kallar ”barn”. När Finland konstaterade att det var araber och invandrare som toppade listan av våldtäktsmän så korrigerade landet sina regler. Men Karin B och Sveriges statsminister, de sa inte knäpp om att svenskorna våldtas i allt större antal.

Varför håller Karin B på Gävle Dagblad tyst när hon vet att svenskor våldtas med flagrant tydlighet: ju fler ensamkommande ”barn” som importeras desto fler våldtäkter. Och Karin vill säkert vara könsjämlik och säger säkert att ”allas lika värde” gäller i hennes sinne. Visst, varför bjuder då inte Karin B svenska ungkarlar på muslimskor som svenska ensamma ungkarlar kan våldta? Lika för alla var det ju. Men singel muslimska kvinnor hålls instängda och sådant stimulerar Karin B på Gävle Dagblad. En Karin B-ledarinna i en liten blaska med stora ord som låter mer rasistiska och sexistiska än normalt.

-       Att de unga som kommer hit på alla sätt försöker få hit sin familj är väl egentligen inte konstigt alls. Snarare sorgligt att det faktiskt är relativt få som lyckas, säger Karin på Gävle Dagblad.

-       Svar: Enda anledningen att de kommer till Sverige är att här får de ut mest pengar av en korkad nations medborgare. Att de kommer hit beror inte på att landet är särskilt bra. Tyskland, Frankrike, och alla andra länder ”flyktingarna” har passerat är minst lika bra som Sverige om dessa stackars ensamma ”barn” söker säkrare liv. Med andra ord: ”flyktingar” är de inte!

Ungkarlarna som anländer är smartare än korkade naiva svenskar och svenskor och en regering som inte har minsta bonnaförnuft och inte begriper något av verkligheten utan tillsätter som vanligt en utredning. Så enkelt är det, fjantiga omogna Karin B på Gävle Dagblad som styrs av klyschor!
 
Gävle kommun, landshövdingen, Asylgruppen i Gävle-Gästrikland, Socialodemokratiska partiet i Gävle, Miljöpartiet i Gävle, Vänsterpartiet i Gävle, Liberalerna i Gävle, Nya Moderaterna med Anna Burka Bara Prata Brutal i Gävle. landsorganisationen i Gävle och främst = Centerpartiet i Gävle med en Annie Lööf som önskar radera ut Sverige på kartan. Inga gränser - hur skall då folk veta om det finns ett land? Sandvikens kommun, Söderhamns kommun, MittMedia, Bollnäs kommun, Hofors kommun, Ockelbo kommun, Ljusdals kommun, och alla andra kommuner där de "ensamkommande barnen" slåss med knivar, mördar, våldtar och är aggressiva mot både personal och sina asylsökande muslimska "bröder". Tänk om kostnaderna för polisens alla utryckningar kunde användas för andra ändamål.
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.