måndag 7 december 2015

Fler våldtäkter - centerpartiet


Centerpartiet och Annie Lööf föreslår att svenska kvinnor våldtas i allt högre utsträckning.

Det är kontentan av Annie Lööfs asylpolitik som Centerpartiet rekommenderar.

Annie Lööf följer sin gamla mentor Maud Olofsson som vill fylla Sverige med sina ”Nybyggare” Att nybyggarna våldtar och bränner och mördar tycker inte Annie Lööf gör något. Att Annie själv inte släpper in en enda asylare i sitt hem, inte ens på sin hembygdens förnämliga jordbruksfastighet och Maramö bekymrar inte Annie Lööf och Centerpartiet.

Är det inte en märklig inställning till svenska medborgare, att som Centerpartiet vill, ta hit folk som dokumenterat våldtar svenskor och avlivar vem som helst på gatorna?

Att Sveriges regering för en gångs skull visar att den är intresserad av svenskar och Sverige – det anser Annie Lööf vara olämpligt. Centerpartisten Annie Lööf vill snabbare ha fram ett Sverige som är raserat. Varför säger inte Annie Lööf och Centerpartiet som Finlands styrande? Nu, får det vara nog. Vi har konstaterat att främlingarna våldtar mer än någonsin och nu skall invandrarna hållas ordning på. Nä, Annie Lööf går nog med en slags önskan om att själv bli våldtagen, sådan är hon nog, den antisvenska bonnadottern som inte ens är bonnjänta och kallar sig centerpartist. Ett parti som likt den bästa svenska Jonaskommunistfilosofi inte vill ha gränser åt något håll. Låt oss därför alla bygga och slå läger på Maramö så Annie Lööf och Centerpartiet får någon slags kontakt med verkligheten.

UPPROP: Alla medborgare samlas på Annie Lööfs hemmatrakt Maramö under Julhelgen!

Annie bjuder på julgranar, varm glögg och värmda tält. De som får plats kan sova i Annies föräldrars sovrum i stor mysighet och alla asylgubbar har fått lov att tillfredsställa sig med Annie, hennes väninnor, och asylkvinnorna får kasta sig över Annies kompiskillar, äkta man och manliga släktingar – så generös är Annie med sina humana kontakter. Annie Lööf vet ju att bli våldtagen som så många svenskor blir inte är märkvärdigt, inget att tjafsa om. Vi måste anpassa oss till nya traditioner och nya kulturer anser centerpartisten Annie Lööf till skillnad från finska kvinnor som agerar och protesterar mot invandrarnas alla våldtäkter. Annie med sin ”Gun” skjuter bara bom. Hon borde tas av tjuren på gården och dra! – Bort ur svensk politik. Annie Lööf passar inte in i det svenska samhället, precis som hennes kära ”nybyggare”.

 

Regeringskansliet, Centerpartiet, Lantbrukarnas riksförbund, tidningen Land, Året runt, Svenska kyrkan, Miljöpartiet, Expressen, Aftonbladet, Lena Mellin, Smålandsposten, Blekinge läns tidningar, Peter Wolodarski, Dagens nyheter, Svenska Dagbladet, Svenska Naturskyddsföreningen, Feministiskt initiativ, Metallarbetaren, Landsorganisationen, LO, Anders Jonsson centerpartiet, SVT uppdrag granskning, Dala-Demokraten, Eskilstuna-Kuriren, Barometern, Jönköpingsposten, Bang, Centerkvinnorna, Pensionärernas Riksorganisation, PRO, Afrorasisternas riksorganisation, Arla, Svenska kyrkan, Frälsningsarmén, Svenska pingströrelsen, Socialdemokratiska kvinnoförbundet, Hjo församling och Hjo kommun.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.