måndag 7 december 2015

soran ismail


Tjänare du Soran is-smilare!

Du har tjänat en massa pengar från våra skattemedel nu igen. Och allt du får ut av dina program är din fråga: Gör min antirasism någon nytta? Du vet att svaret är NIX!

Du är förfaan korkad. Du vet att ditt hyckleri är spel för naiva idiotsvenskar. Svaret är NEJ! Din ”Antirasism” försvårar bara läget. Du förvärrar din rasistdiskussion. Du spär på det naturliga urvalet. Uppenbarligen måste ni ut och bort.

Du svarar själv i programmet att det tar minst två generationer för en normal människa att smälta in i en ny miljö. Då skall du ha i betänkande att du är ingen normal människa. Du är kurd och avrättar släktingar som inte passar dig. Den traditionen lever hemma hos dig. Den kulturen passar dock inte i Sverige. SÅ, du smilande is-gosse och muslim. Tänk på alla kostnader vi svenskar har haft för er invandrare, kurder och muslimer. Hur faan kan du tro att ni någonsin skall bli del av Sverige? Om jag som svensk flyttar till Kurdistan och vägrar att hugga huvudet av min syster då hugger nog kurdfarsan huvudet av mig. Sådant tänk passar inte oss svenskar. NI – DU – säger själva att ni är inte hela svenskar. NI vill inte vara svenskar i själ och hjärta. Ni kräver att få vara annat. Därför skall du och de dina bort. Fuck off, ju fortare desto bättre. DU blir aldrig svensk, och det handlar inte om rasism. Världen är sådan. MEN DU är en riktig rasist som inte anpassar dig till övriga världen. DU insisterar på att främst vara kurd. Fuck off igen!  Varför gör du dig inte till bror med alla icke kurder i din hemmaregion, varför slåss olika skitare, sunnsolare, skinners och faans araber och vet vad allt och menlösa i olika grupper och fanatiker i dina hemtrakter? Jo, därför att ni är alla rasister. Fuck off, dra inte in Sverige i era extremistiska livsformer. Varför i helvete hjälper ni inte era ”bröder” och ”systrar” på flykt? Svar: ni är rasister och extremister och muslimer rätt över. Det finns hur mycket plats som helst i öknarna runt Syrien. Men det skiter DU i. Du är rasist men smart och nyttjar idioter till svenskar som låter dig gagga om ett icke-problem. Fuck off! Tänk så många pensionärer i Sverige som kunde ha ett drägligt liv men nu inte får det på grund av dina fränder och vad de kräver för pengar. Samtidigt som ”flyktingar” klagar på maten! Ge oss automatvapen som invandrare har i massor i Sverige. Många vill gärna använda automaterna. Så långt har Du drivit din fjantiga diskussion. Du gjorde dig själv en stor björntjänst med dina program, men det kallar du strukturell rasism.  Och varför skall svenskor våldtas bara för att araber och negrer får ett vänligt mottagande? Varför importeras inte islambrudar som vi svenskar kan våldta och anpassa oss som ni gör mot svenskor?
Soran Ismail

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.