torsdag 10 maj 2012

....Sandlåda som plan för regeringens fotboll.

Till regerings- och riksdagsfolk!

Helt fantastiskt!

Hur infantil och barnslig får en politisk sörja vara?

SD är demokratiskt vald av svenska folket men tillåts inte delta i regeringens fotbollsspel där alla andra politiska partier deltar.

Hur faan menlös är du Reinfeldt?

I alla fall är du totalt odemokratisk.

Hur i hela friden skall du Reinfeldt kunna bli betraktad som seriös när du gör politik av fritidslekar?

Och sluta kalla det här landet för demokrati! 

Åsa Romson (MP): SD visst ska kunna delta.- Vi tycker att den situation som har uppstått är väldigt olycklig. Att mobba ut några som vill vara med och sparka boll är dålig attityd, sedan kan man alltid diskutera på vilket lag de borde spela. Man ska kunna umgås på ett civiliserat sätt på en arbetsplats, annars kan vi knappast visa resten av samhället hur man bygger samtalsrelationer, säger hon.
[...]
- Vi vill inte mobba ut SD. När de säger ”Vi vill sparka boll med er, vi vill vara med i ert lag”, tycker jag att man ska ha väldigt starka skäl att säga nej. Att man tycker att det är ett odemokratiskt parti, eller ett parti som förespråkar odemokratiska idéer, är inte relevant i det här sammanhanget, fortsätter hon.
Lösningen blir att man med start nästa år istället anordnar en turnering där varje parti ställer upp med ett eget lag. Därmed vann SD årets match med 1-0.
SvD
Relaterat
Politisk sandlåda: SD får inte spela fotboll

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.