lördag 12 maj 2012

......Snåla "SAMRES" provocerar äldre i Sverige.


Till Reinfeldt, Sverige.

Tänk att du inte kan få fram svenska telefonröster som sköter svensk färdtjänst, du är ju för ynklig!

Du duger inte ens till att få fram svenska läkare i Sverige.

För var dag som går gräver du din egen grav inför nästa val.

Inbillar du dig att gamla tanter och farbröder skall komma att begripa afrikanska röster på telefon? Främmande röster som jobbar inom svensk färdtjänst efter tio månaders språkstudier. För att du Reinfeldt skiter i Sverige får folk i Afrika det lite bättre men svenskarna det sämre. Därmed prioriterar du hellre främlingar än svenskar. Och du skall vara statsminister! FY FAAn, för dig.

Du är för ynklig som låter ett lands färdtjänst syssla med det som ”SAMRES” gör. Ingen människa i världen kan ett språk på en nivå som krävs i det här sammanhanget efter tio månaders studier. Sedan vet du givetvis inte att även de mest erfarna afrikaner och språkbegåvade i Afrika ändå pratar med sin Afrikanska brytning och melodi och den Afrikanska dialekten är mycket svår att förstå.

På SIDAS kurser för utresande svenskar poängteras just det, att även
om en Afrikan är väldigt duktig på språket i sig, så är personen svår att förstå.
Men du, som kallas statsminister, inofficiellt skitstövel, du tillåter att Sverige och svensk färdtjänst går i graven, snart precis som du. Innan färdtjänsten försvinner har tusentals äldre svenskar gråtit, hamnat fel, fått ett helvete på gamla dagar – tack vare dig – skitstövel.

På ett årsmöte häromdagen i en intresseförening reste sig en afrikan och bad om ursäkt för sin konstiga dialekt innan han började hålla tal på svenska. Han uttryckte sig precis som det är. Denne afrikan sa att han är faktiskt duktig på både engelska och svenska, men för svenskar är det ändå svårt att förstå honom, med sin afrikanska språkmelodi.

Det tar, säger språkmänniskor, minst ett halvt år för en svensk att anpassa sig till den afrikanska språkmelodin, även om meloditalaren pratar förstklassig svenska. Det du statsskitstövel, sådan är verkligheten för medborgarna. Men det skiter du i.

Ännu en gång—skitstövel!!!!!!!!!! Du skulle bli förvånad över hur många som tycker så. Och då passar man inte som statsminister.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.