tisdag 15 maj 2012

Fredrick Federley CENTERPARTIET - häng dig!

Till Centerns huvudkontor

Stora Nygatan 4, Stockholm


Etniska svenskar mitt i livet

Fredrick Federley (C) till attack!

Mot statsministerns sanna ord.

Jo, den fjanten tycker han skall göra sig hörd med sin populism som vanligt. Hur kan C hålla sig med sådan liten otvättad fåntratt?

Fredrik Reinfeldts sa ungefär att ”etniska svenskar” inte är arbetslösa. När nu statsministern säger något klokt för en gångs skull och talar om sanning och verklighet, då skall populistfjantarna ta sig ton från alla politiska hörn. Det är ju sant att invandrare är mer arbetslösa! Varförifaan kräver befolkningen att en statsminister skall ljuga?

Fredrick Federley borde inte få göra sin stämma hörd.

Sossebossen Stefan Löfven kallar uttalandet "otäckt". Jojo, men när LO-kärringen är så förvirrad och signerar papper som ger flera miljoner kronor till någon, då är det inte otäckt. När Mona Sahlin drar till Thailand på medborgarnas slantar utan att ens be om lov, då tycker inte Löfven något är otäckt. När nästan hela vänsterblocket går genom sitt nästan hela arbetsföra liv med stor månadslön utan att lyfta ett finger, då säger inte Löfven det är otäckt. Sossechefen måste vara faan så lättskrämd när han blir rädd för sanningens ord sagda av en stillsam statsminister.

Han spelar SD i händerna genom att bekräfta att vissa har mer rätt till Sverige än vad andra har, säger Fredrick Federley, (C).

Just så, det är just det vi etniska svenskar har, din lille fåntratt. Vi skall vara globala väl? Jo, och då har nationers medborgare mer rätt än andra. Så fungerar världen i övrigt, men Sverige skall inte var så, enlig fjanten Federley. Han vill alltså inte ha ett globalt Sverige.

Stora lilla sketna fåntratt, Fjäderlätt, håll dig till dom du tillhör! Om nu statsministern lägger sanningen och den ligger i händerna på SD, då skall väl för faan den sanningen ligga till grund för de styrande av Sverige. Du storfjant, är uppenbarligen inte alls duglig i något sammanhang. Hade du lite självkritik drog du, packade och for till San Fransisco eller var du nu hör hemma. Dessutom, vi normala svenskar HAR större rätt till landet än analfabeter som kommer för att göra ingenting.

- Om man tittar på etniska svenskar mitt i livet så

har vi mycket låg arbetslöshet.

Så sa statsministern och han säger
bara sanningen, verkligheten i Sverige.

För verkligheten blir sossechefen rädd och gaggar om att dribbla med siffror, men det finns inget dribbel, bara kalla fakta och den står vår statsminister för rakryggad. Men sådant beteende har inte sossarna haft sedan årtionden, och självklart ändrar inte nya sossebossen den ynkliga traditionen? Och så hänger C-fjanten Fjäderlätt på med sitt, tror han, ”korrekta” uttal, som dock drunknar i verklighet och Fjäderns egen förljugenhet.

Löfven säger att det är otäckt att en statsminister pekar ut vissa grupper.

– Man pekar ut vissa grupper och säger att det är de som är problemet.

Jaha, och vad är det för problem med att söka
orsak till problem? Vi vet ju problemen och
då skall man väl tala om problemen? Det
finns till och med lösning på problemen:
släng ut invandrare och låt lärare dra ungarna
i örat – så blir det ordning också i Sverige.

KD tycker det är viktigt att prata om invandring och arbetslöshet men varnar för att det kan bli en fråga om ”VI” och ”DOM”.

Det är ju för faaan precis det allt handlar om!
VI och DOM.

Klokaste kommentaren kring Reinfeldt

kommer från en invandrare.

– Äntligen pratar någon om det här

problemet!

Han tycker att svenska ledande politiker har inte vågat ta i frågan.

Mer sanning är så finns inte, och den
sanningen kommer från just en
invandrare.

En person som sköter sig i Sverige, en verklighetens människa. Sådana finns det alltid plats för.

De svenska politikerna är däremot så
populistiska och ovärdiga de jobb de har så
dom borde få genomgå ett blodbad på
Stortorget i Gamla stan.

Så avslutar denne kloke invandrare med orden att det finns inget problem inbyggt i att prata om etniska svenskar. Invandraren anser att det finns viktigare problem i Sverige.

Tja, kan man som etnisk svensk annat än att hålla med den kloke invandraren?




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.