måndag 21 maj 2012

Grindvakter hit eller grindvakter dit, men verkligheten stängs ute.


Fler grindvakter än någonsin!

Sanningen är att det är enklare än någonsin att publicera sig skriver Björn Lövenlid I Corren.

Förr fanns ett fåtal mäktiga grindvakter i form av redaktörer, menar Björn Lövenlid, medan dagens informationsflöde blir ett tygellöst och kakafoniskt kaos.

Så skriver Björn Lövenlid i en tidning där man insamlar ”personuppgifter” innan man alls släpper in någon att skriva. Den verkligheten i sin husCorre översätter Björn till att det är enklare än någonsin att publicera sig?

Men innan denna lättsamhet kommer till verkligheten så har en besserwisserredaktör på Corren givit sitt godkännande till publicering, som i gamla tider men värre.

Bli din egen reporter skriver Corren storsint men det blir ju en ren lögn eftersom ingen får vara sin egen reporter utan att ha blivit godkänd av någon besserwisserredaktör på Corren . Björns ord kolliderar med sig själva.

Björn får tydligen skriva som han vill med Correns välsignelse, men det borde sitta någon besserwisser utanför Corren och berätta att Björn skriver ju falserier och får dom publicerade.

Så var det förr, skriver Björn: fåtal grindvakter i form av få redaktörer.

Då skulle det vara svårt att få publicera sig. Knappast, aldrig har det funnits så många grindvakter i form av populistiska insiktslösa besserwisserredaktörer som nu.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.