lördag 26 maj 2012

............Bistånd i generationer. Verklig och utopi.




När lilla söta Karin Jämtin blev biståndsminister tänkte Bloggen att äntligen blir biståndet en realistisk insats med våra skattepengar. Men Karin gjorde tvärtemot. Hon följde de gamla vänsterdogmerna.

Hon slängde bort miljarder skattekronor.


Karin Jämtin, tänkte Bloggen, hade en total bakgrund och visste allt om bistånd - hur det fungerade i verkligheten. Karin Jämtin som biståndsminister kunde allt, hon växte upp i Afrikanska länder med sin mor och far, hörde vid frukostbordet prat om bistånd och levde med biståndsmänniskor.


Bloggen såg henne som naken liten stumpa vid swimmingpoolen i ett U-land. När hon blev minister trodde Bloggen att hon hade accepterat verkligheten. Dessvärre försöker hon få mer skattepengar att slänga bort på ingenting.

Det visste Karin Jämtin, biståndsmnister, att intet, knappt en krona, skulle ge resultat långsiktigt. På hennes uppväxts tid sa folk att det är väl bra om åtminstone en liten droppe blir till nytta av det totala biståndet - ett öre av en miljard.



Det duger tydligen förmodar man enligt Karin Jämtin med ett öres utdelning av miljarder skattepengar. Då var biståndsministern nöjd. Karin vet att bistånd är endast en politisk åtgärd och insats, ingenting annat.


Se på uppväxten kring vår tidigare biståndsminister i offentliga handlingar. Karin Jämtin vet allt. Och hon har en unik uppväxt och insikt i svenskt bistånd. Men hon agerar tvärt emot sunt förnuft.


Se också här på bilden med biståndsministerns pappa, Ola, han visar några totalt, från allmän civilisation, hur biståndets kamera fungerar. Den bakgrunden lever vår biståndsminister med. Hon kan allt. Men väljer att som populistisk, förljugen politisk socialdemokrat att ta en hög ministerlön, att slänga bort miljarder skattepengar som kunde användas i Sverige till behövande svenskar. 

Men Karin Jämtin , f.d. biståndsminister väljer att gömma sin insikt och kunskap, bara för att se till sin egen "karriär" och sin onödigt höga lön.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.