torsdag 10 maj 2012

............En stackars kränkt Mathias Sundin (FP)


Ny datalag underlättar – för vem?

Vad är det för människor som anser sig vara så fantastiskt viktiga att de inte kan låta korrekt myndighet kolla deras göromål i samband med brott och kriminalitet?

Vad gör det individen om en snut sitter och glor på mejladresser som individen har skrivit till? Vad gör det individen om en brutta på någon sambandscentral tar sig igenom alla individens telefonsamtal?

De märkvärdiga människor som vill stoppa sådant tillåtande regelverk är förmodligen samma typer som vägrar en bensinmack att ha övervakningskamera, de vägrar givetvis också att en markägare får ha övervakningskamera på en plats i skogen där vildsvin förstör och förstör igen.


Till datalagsfunderare som tvivlar om den nya datalagen........

Vilka fantastiska människor de där typerna måste anse sig vara.

Det kanske är just de individer som vill stoppa tillåtande lagar som faktiskt är de kriminella och som behöver övervakas?

Vem vet, kanske Mathias Sundin (FP) ägnar stor del av sitt politiska liv bakom datorskärmen med porr, olovliga affärskontakter etc och vem vet, Mathias kanske är rädd om sitt okynnessurfande förutom en massa andra oegentligheter i riksdagens domäner?  Vem vet vad?

Då är det klart att Mathias känner sig berörd av den nya datalagen.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.