torsdag 10 maj 2012

.....NUDERSOSSENS KAPITALISTKLIPP



Till Socialdemokraternas högkvarter, Sveavägen 68, Stockholm.

 


TJA, VA FAAN NUDER!
Vad är 14 miljoner för en sosse?

Inte ett smack!

Att ta ut pension utöver inkomst på 14 miljoner, det är bara som vanligt i sosselägret.

Ylva, Gudrun som insmilad kommunist,och hela sossegänget – va faan har ni gjort för era inkomster!

Inte ett smack!

Ni drog Sverige ned i förbannelsen och LO:s kärringchef lade sig på Riverian med gubbtjyven!  Farbror Göran hade hela sitt liv drömt om att vara godsherre i den sörmländska omgivningen han vuxit upp i. Det tog sin tid, men så gjorde han sig till just det, godsherre!

Hypokritiker som de är, kommunistfjantarna i samråd med sossar, både gamla och nya, så är ni av samma skrot och korn.

Fyyy FAAAAn vilka KRäääääk ni är!

Mona säger i den turkiska tidningen att svenskar inte ens har en kultur! Och den skatan som hatar svenskar, och föraktar allt svenskt, tänkte ni göra till statsminister!!!!!!! När hon blir utsparkad drar hon till Thailand på närmast olovlig semester för våra skattepengar, utan att fråga någon om lov. Den skatan går och drar för sin månadslön utan att lyfta ett finger, men hon tjänar mer i månaden utan att göra något än de mest solidariska gamla arbetarna som ännu finns kvar. Samtidigt försöker knegare få ihop debet och kredit vid löneutbetalningen.

Fyyyy Faaaaan, vilka svin – populistiska, förljugna socialdemokrater som agerar som den värsta fascist för att inte prata om kommunisterna, som drar sig tillbaka eller blir petade och går resten av livet med femtio tusen i månaden och Gudrun är väl den värsta utsugarinnan av alla på den svenska politiska scenen. Hon gör nu allt själv, allt som hon beskyllde kapitalister för när hon var aktiv kommunist. Nu duger det förstås att vara kapitalist för Gudrun Schyman, den största och mesta förljugna politikern Sverige har skådat. Men spelet rullar vidare....inte en gnutta omdöme.

Nu föreslår den här Björklundska gossen att det skall bli ordning på skolan i Sverige. Ordning och reda i skolan fanns aldrig under socialdemokratins senare skolår. Det vare rena rama invandrarpolitiken utan ansvar även i skolan.  Då försökte den här skoltalesmannen Ibrahim Baylan – sosse - forma ny skollag så hela Sverige skulle fyllas av analfabeter. När Björklund nu försöker reparera skadorna efter den här Baylans intentioner så går sossarna till angrepp genom den här halvanalfabeten Ibrahim Byline………. och han säger att vi skall inte alls ha några krav på skolelever. Ändå står det skolungar på skolgården och säger att det är klart vi skall ha betyg från första klass och resten uppåt i klasserna. Det vill vi elever. Men den här analfabeten – sossarnas Byline – skolgaggare -  Ibrahim Baylan - säger att vi skall inte alls ha några betyg eller krav på skolan och skiter givetvis i vad skolans elever säger, sådan är den -socialdemokratin. Socialismens dogmer – skit i folket!

Tacka faaan för att Sverige går åt helvete när sådana kräk får höja rösten som Ibrahim Baylan. När Bylineprofeten och Nudler , Göran Persson och LO-kärringen och Gudrun Schyman fått ihop nog med cash – då drar dom. Precis som Mona Sahlin drog till gratis Thailandsemester utan att fråga oss medborgare, Riksdagen eller någon alls, Mona – den egenmäktiga – fascisten?

Sådana är den socialism!

Tänk- förr sjöng man – Sådan är den, kapitalism.
Se så jämnlika vi är numer-
nu kan vi ur samma värderingar som är åthelvete sjunga –
sådan är den socialism.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.