tisdag 3 juni 2014

Gammal mat till gamla! Skandal!



Till Länsstyrelsen, Östergötland, Ödeshögs kommun, Servera AB, LRF, Landshövdingen i Östergötland, Linköpings kommun. Sveriges kommuner och landsting, SKL.

 

 

Det här är Sverige!

 

Servera AB som står för stor del av kommuners matleveranser i olika former stämmer tydligen då och då kommuner som handlar in men sedan kräver bättre mat än vad Servera levererar!

 

Kommuner med rimliga krav på maten stäms och oftast vinner Servera sina ärenden i dum-stol!!!????

 

När schyssta kommuner kräver att djur som används som mat till våra äldre inte skall ha varit inlåsta i fraktbilar mer än åtta timmar så säger tydligen svensk bestämmandemyndighet att det går visst bra att frakta djur mer än 8 timmar.

 

När Servera nyttjar djur som är fullproppade med antibiotika så säger svensk övermyndighet att djur med massor av antibiotika utgör ingen risk för folkhälsan.

 

Så menar tydligen svenska ”dum-stolar”.

 

GRANNEN VAR FÖR INTE LÄNGE SEDAN OCH BESÖKTE SIN GAMLA MOR PÅ ÄLDREBOENDET OCH HAN SER DÅ PÅ MATPAKETET EN ETIKETT DÄR DET FRAMGÅR ATT MATEN HADE VARIT TILL OCH FRÅN BRASILIEN innan det som låg på mammans tallrik serverades i Ödeshög enligt uppgiftlämnaren.

 

Konklusion: svenska kommuner och företaget Servera må kallas inte annat än rejäla SKITSTÖVLAR!

 

Vad är det för skitstövlar som sitter och beslutar när Servera överprövar kommunernas krav på rimlig kvalitet på mat som kommunen ger gamlingar?

 

Och vad är det för skitstövlar i kommunerna som snålar på de äldres mat så de gamlas mat måste tur och retur till Brasilien?

 

Kan kommunpengarna ha tagit slut?

 

I så fall – varför?

Det vet ni alla men vågar inte säga det högt. Säg som det är! Låt inte onda politiska krafter förhindra att våra äldre får en dräglig tillvaro! Gör rent hus med förljugenheten och kliv fram för sanning och verklighet. Var inte fega!

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.