tisdag 10 juni 2014

Ullenhag - en SKAM för Sverige.


Till Regeringskansliet, Nya Moderaterna, LO, Socialdemokraterna, Stefan Löfven, Kristdemokraterna, Svenska sopkörarförbundet, Svenska rasisters nationella förening.
Till er alla: Som i texten nedan går pratet om Eric Ullenhag i Sverige. Han är så totalt avskydd att man har svårt att tro på orden man hör. Men vad gör väl det den dumme, på en sådan rår intet.
Nu samlas vi mot islamofobin, vräker stortrutade lillgossen Eric Ullenhag ur sig i samma tidning och samma dag som tidningen redogör för kvinnohelvetet i Egypten med våldtäkter var dag och oräkneliga!

Den där korkade ullskallen legitimerar våldtäkter, korruption, shrialagar(vore trevligt i Sverige att ha för då halshöggs Ullenhag för lögner, rasism etc och mer än huvudkapning är han inte värd, av islamistiska Sverige.) Det är sådant land Nya Moderaterna strävar efter med stasiministern i spetsen, att sedan Folkpartiet med Ullenhag som isolerad varelse är så ynkligt att det stödjer diktatur, kvinnovåld och korruption visar bara vad Folkpartiet består av för slags krakar.

I dag bjuder jag in till ett internationellt rundabordssamtal om islamofobi, säger Eric Fårknopp och så radar han upp osannolika mängder flosker som kvalificerar honom till soptunnesamlingen. Han begriper inte att när islamister sköter sig som folk bör göra, så har heller inte muslimer och islamister problem i världen, men nu, när många anser islamister vara jordens oro och mest farliga folkgruppering så försvarar Sverige med Ullenhag och Reinfeldt de elakheter i form av sprängningar med mera som islamister genomför och utför mot oskyldiga.


Svenskarna borde göra som VIP-aren. Han som ville spy……..gå ni svenskar och spy på Reinfeldt och Ullknoppen!


Under tiden må ni skämmas för att vara från Sverige, ett land som redan är slut och i bedrövligt tillstånd men var inte avundsjuka på den bonusprocent som Ullenhag får när islamisterna säljer sina kidnappade småflickor…



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.