måndag 9 juni 2014

Rädda Folkpartiet - solidarisera er!


 
Till Folkpartiet, till Jan Björklund, Till Regeringskansliet, Till LO-distrikten, Till Socialdemokraternas distrikt i Sverige, Till DO med anledning av att Ullenhag ljuger till nackdel för svenskar och håller tal som är diskriminerande.

 

V A R N I N G

För FOLKPARTIETS ULLENHAG!

 

Offentligheten Ullenhag rasar som den rasist han är mot svenskar och Sverige på den svenska nationaldagen. Ynkligt.

 

Folkpartiet – vänd era nedåtsiffror inför valet!


Se till att Ullenhag försvinner ur politiken. Därefter kommer varje svensk som tycker illa om Ullenhag att rösta på Folkpartiet, då står med största möjliga sannolikhet Folkpartiet vid högsta stapeln inför valet. Tänk på det!

Så många är det i Sverige av landets normala befolkning som vill Ullenhag illa och att han skall dra!




Sådant uppträdande som Ullenhag presterade under nationaldagen existerar bara i detta rasistiska Sverige. Svensken som varelse är inte värd ett smack när landets representanter håller tal. Sveriges regeringsrepresentanter driver hets mot folkgrupp!

 

LÄMNA SVERIGE TiIl GALNINGEN med Ull i knoppen och hans chef!





Simma sedan över till Finland så kan vi svenskar därifrån gerilla oss tillbaka och ta tillbaka Sverige och göra landet normalt igen!

 

Sverige gör inte längre lyckliga svenskar.




Ullenhag som knäppgök är en äcklig typ av krake och kräk, en Fårskalle med Ull på. Han bör bort och förstör för Sverige. Inser inte svenska politiker det, då finns ingen framtid för landet.

 

Unni Drougge undrade offentligt ”Vem vill skjuta Jan Björklund?” Det är för tusan den där fjantpsykopaten och lögnaren Ullenhag som skall skjutas om det skall skjutas, inte Björklund. Men Björklund borde politiskt kapa knoppen på den där Fårskallegossen,
det vore bäst för Folkpartiet.

 

Alltså: ”Vem vill skjuta Eric Ullenhag?” – får Unni Drougge så får vem som helst fråga. Det är ju allas lika värde som gäller.

 

PS Den där texten borde kunna bli en bra start på en kriminalroman, ett artisteri eller hur?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.