tisdag 26 februari 2013

...Naiva svenskar som äter åsna, häst och duvor utan att begripa ett skvatt!!!!!!!!!

 
På bilden ligger en perfekt skjuten vit hingst - en vild häst - som inte är önskvärd i människans värld.I vissa länder skjuts hästar och åsnor i naturvårdens tecken för att bli mat åt allehanda konsumenter.
 
Dum-kopfen brukar visst tyskar säga om svensken.......
Vet inte Stockholmarna att det smyger skjutsäkra gossar under tidiga morgontimmar i asfaltdjungeln och skjuter stadsduvor!
På krogen kallas de för "skogsripa" eller något liknande på menyn! Begriper inte naiva storstadsvarelser att stadslivet är förljuget!
Nä......de går på "fina" restauranger med tunga namn i branschen och käkar blå stadsduvor och tror de äter skogsripa......vadå skogsripa?
Det finns inget som heter skogsripa.......
Hur dum får svensken vara?????
 
Häst och åsna har väl folk alltid ätit!
Vad är det för fel med IKEAS köttbullar!!!!! I alla tider har IKEAS köttbullar varit goda, kanske tack vare hästköttet? Och är de äcklade svenskarna alldeles säkra på att det bara är häst i Ikeas goda bullar?
Kanske finns åsnan också där?
 
Men goda är de ju, IKEAS köttbullar,
med häst och annat.
Så, varför blir köttbullarna plötsligt äckliga??????????
 
När allt bara handlar om inbillning.
 
Häst, duva och åsna är utsökt föda.
Folk går till krogen för att äta elefantöron. Det går inte att göra mat av elefantöron,
det finns inga muskler, bara nervtrådar och senor i elfanters öron, också krogens maträtt "elefantöra" är en lögn, precis som skogsripan. Kanske är restaurangens "elefantöra" en utdunkad åsnebiff?
Vem vet?
Svensken är okunnig, naiv och ganska korkad, då uppstår debatter som den här med svensk kötthysteri just nu.
 
Är det inte märkligt att svensk biff med stekt potatis och lök var en jättesäljare förr i tiden, men köttet blev dyrt och ölfikens svenska biffar försvann från menyn.
Så började glada invandrare köra krogverksamhet och då kom plötsligt den svenska biffen tillbaka på menyn för en billig penning.
Vilket sammanträffande, och svensken gick till pizzerian och åt svensk biff till riktigt hyggligt pris.
 
Givetvis var det svensk biff !!!!!!!!!!!!!!!
 
 
 
Skjutna hästar dras ihop och släpas i rep efter en terrängbil, för att grovstyckas på lämplig plats med kylutrustade bilar som kör grovbitarna till mobilt kylrum.
Häst och åsneslakt på vilda djur är stor industri här och var i världen.
 
Ja, styckningen är ett hårt jobb i värme. Och inte finns några arbetsmiljöinspektörer i sådana här slakttrakter!
 
 
Men så här ser det ut.........
Och vad äter kötthanterarna?
Jo, självklart hästkött, i månader.
Hästfilé - utsökt, kind av häst - utsökt, mört och tuggvänligt,
grillad häst, stekt häst, kokt häst.
Hästkött är gott!
 
ÅSNOR håller måttet på kvalitetskött även dom! Många hundra tusen åsnor går till konsumtion, och god är den som mat på tallrik, den trivsamma åsnan!
 
Den enes död, den andres bröd..............
 
 
Och åsnor tas av daga på samma vis som hästar, med välriktade kulor och ofta ute  i ödemarker med tuffa arbetsförhållanden.
Samma sak som med häst ännu en gång: åsnekött är åsneherrarnas levebröd under många veckor.
Åsnekött är gott, säg inte annat!
 
 
Bloggen uppmanar - ät häst, duvor och åsnor!
I andra delar av världen inmundigar människan kamel, kängurus, apor, hund och katt förutom alla möjliga fågelarter och glöm inte alla insekter på särskilt de asiatiska borden!
 
Du kan äta allt!
 
Bloggen vet att det rumlar runt kackelackor på krogar du inte kan ana! Kackerlackorna lever i mängder i de bästa av kockars arbetsmiljö!
- Konstapeln skulle inte tro det!, som någon revy- filmmänniska uttryckte sakernas tillstånd.
Finkrogar med rumlande kackerlackor borde lägga dem på tallrik och servera, halstrade kackerlackor - kanongott!
 
 
Ingen skall tycka hästbullar på IKEA är äckliga!
Anser du så, är du alls inte global, det är så säkert.
 
Bloggen tycker Jordbruksverket, Eskil Erlandsson, Lantbrukarnas LRF, Mästerkocken Per Morberg, Teves nyhetsredaktioner och alla landsortstidningar, TT, och Sveriges Radio skall se till att medborgare får skillnaden klar för sig:
Det är brottsligt att sälja hund- och hästkött och kalla det för kokött.
Men njut av djurmusklerna  i övrigt!
 
Klart är att nämnda myndigheter och personer  skall rekyteras till att bli läckergommar med näsa för häst- och åsnekött! Bloggen har njutit i månader av både häst- och åsnekött till vardags! Det kan sägas var en exklusiv vardag!
Gå gärna till krogen och beställ en skogsripa, men även en naiv svensk skall veta att det är en blå duva från stadens takåsar.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.