torsdag 12 juni 2014

Dagens Sunda Förnuft, DSF! Dalarnas Tidningar!


Till Eva Hamilton, Radio Dalarna, SR, den fascistiska chefredaktören Nordström på den fascistiska tidningen Arbetarbladet, MittMedia, Socialdemokratiska partiet, Stefan Löfven, Mona Sahlin med sina kamrater på fascistiska organisationen Expo, islamisten Eric Ullenhag, den fascistiska redaktören Jenny på fascistiska tidningen Arbetarbladet, stasiministern Reinfeldt, Enögda Åsa Romson och Åsa Linderborg. Vänsterpartiet kommunisterna, Jonas Sjöstedt, Ung vänster och Annie Lööf behöver läsa raderna.

 

Dagens sunda förnuft!

Dalarnas Tidningar bojkottar ”Peace and Love”  =   ”Lögn och gagga” med den där rasisten Stick och brinnfanatikernzzz som medlem i Skuttarnas klubb ”Kartellen” med kriminella medlemmar.

 

Dagens hjälte = Peter Holmbom!

 

Äntligen en sund röst från folket!

 

Dalarnas Tidningar avbryter allt samarbete med festivalen Peace and Love. DT säger att anledningen är att hiphopgruppen Kartellen ska vara med i festivalen.

Citat:

Vi drar oss ur med hänvisning till vår sponsringspolicy. Vi lutar oss mot våra värderingar som baseras på demokrati och människors lika rättigheter, och då är det svårt att stötta en verksamhet som bokar band där medlemmarna är dömda för bland annat mordhot på Jimmie Åkesson (SD), säger Peter Holmbom, privatmarknadsansvarig på DT till tidningen.

Äntligen en konsekvent logik!

 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.