måndag 30 juni 2014

Stefan Löfven och LO.


 
Tänk så lite de kan -
Sossar och LO!


Populistiska fackets representanter och fackets skitstövleri:

Det var länge sedan vi småungar

satt på morfars knä och han talade om hur han och arbetskamraterna på bruket i Sandviken argumenterade för en rimlig vardag. Då slogs facket för folks bästa. Men i dag sa morfar, är fackföreningarna som vilket bossföretag som helst och fackengegemang är som att klättra på vilken karriärstege som helst. Och när man sitter på hög pinne, då vill man byta som vilken annan som helst i karriären, då är fackengagemanget slut, man byter till högre lön, oavsett politisk situation på nya stället, så du förstår sa morfar; du skall aldrig lita på facket. Dom tänker bara på sig själva. När fackets representant kom för att hälsa på medlemmarna i verkstaden  knallade han omkring i vit skjorta och portfölj. När det blev lunch ggick facket rep med direktören på lunch. Han borde väl förfaan ha ätit med oss, sa jobbarna, fackets medlemmar. - Jävla skitstövel, sa gubbarna på golvet.

Sen gick farsan ur Metall.

OCH NU!

Kör sossar hårt med mindre barngrupper!
Har vi föräldrar inte sagt det tillsammans med oberoende "experter", banpsykologer och folk med vanligt sunt förnuft sedan åratal......
Och så kommer sossarna med samma tanke och lanserar det som borde varit en självklarhet för även politiker som valfråga!


Det här landet har större problem och politiker har stora valfrågor, åtgärder kring smågrupper är bara självklarheter och borde ha gjorts med en klackspark till vardags. Och inte frågar sig sossarna varför vi har en massa småbarn?
Det vågar han inte för då måste han säga invandrare. Som vanligt är det allt Svensk socialdemokrati kan tänka på - invandrare.
När det inte finns pengar till en gammal svensk så finns det tio miljoner i Gävle för invandrarungar. Nu talar Löfven om lika skolor. Där det finns invandrarelever som inte vill något om något utan bara förstör för andra, där det finns invandrarelever som kallar svenska flickor för horor - DIT skall Stefan Löfven dirigera miljarder, de skall få bästa lärarna och där skall skolinstaserna sättas!
Sicken förbannade rasist han är den där Stefan Löfven med sina övriga sossar.
Och Gud rädde Sverige från Mona Sahlin i framtiden!

Snacka om korkade snetänkare, otänkande socialdemokrater!

Försök att göra något rätt, någon gång!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.