fredag 20 juni 2014

Rasisten BAR Reinholdsson i Göteborg gör av med svenskars slantar i rasismens namn. BAR gillar inte svenskar och BAR gillar inte Göterborgare!


 

 

 

Till Bengt Arne Reinholdsson,

Göteborgs kommun, GT–tidningen, Socialdemokraterna i Göteborg, Stefan Löfven, Diskriminerings
ombudsmannen, DO (BengtArne skall inte diskriminera svenskar)

 

Som skuttgubben mördartaxxen BARs polare Fix gapade på scen:

Vi skall flå BARas kuk och slå den gul och blå. När den hänger och ruttnar, och BARa sticka den i sossemängders flasor och sedan kränga BARs flassosse och ruttenbrunt i bak. Då belönas BAR med Zigge Lus och någon ziggaflasa att käka och sätta på som traditionell BAR med ziggevanor inkluderar. Men så sköt man BAR och han trodde sig ha skyddsväst men icke sa Nicke alldeles strax och så försvann vår Hjälte BARa men i Göteborg fanns det många fler. Faan lär dom sig aldrig de där korkade sa det romochariska besöksfolket i Sverige och då sa de som svävade utan mål och sikte att vi drar vinst på varje lott. Tacka rasisten Bengt-Arne Reinholdsson, S-ledamot i Göteborg som lägger minst tre miljoner på zigenare i stället för att lägga miljonerna på behövande svenskar.

Men som visan sjunger: sådan är den sosse–rasismen, jajjamen, sådan är den, rasism i sossen och zigenaren lurar skiten ur sozzen, sådan är den sozzerasism……Jojo, tacka rasisten Bengt-Arne Reinholdsson, S-ledamot i Göteborg som lägger minst tre miljoner på zigenare i stället för att lägga miljonerna på behövande svenskar. Att folk även numer får dikta och sjunga vad som helst är givetvis sunt och med uppmaningen att skinna och flå kuken på skuttgubbarna Tax som Kax och Sax som är med i alla möjliga musikuppträdanden så blir det väl logiskt att slå sosserasisten Bengt Arne Reinholdsson gul och blå som rasistisk nazist han kanske är?

 

PS. Sicket schysst poem, begåvat eller hur?

 

 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.