torsdag 12 juni 2014

Skolprio - somaliska khatanvändare - miljarder från Stefan Löfven!


 

 

Till Skolministern, Skolverket, Regeringen, Riksdagens ledamöter, Gustav Fridolin, Åsa Romson, Ferm, Lärarnas riksförbund, Stefan Löfven, Socialdemokratiska partiet. Stefan Löfven, Carin Jämtin och JK.

 

Till Skolministern!

 

När en vikarierande lärare hoppar in i en svensk skola men säger upp sig efter första dagen så utbrister Du Herr Skolminister: - Det är för bedrövligt!

 

Tänk att ni politiker inte vet ett jota om verkligheten.

 

Du Herr skolminister borde ha sagt just de där dina ord för 10, femton snart tjugo år sedan!

 

Och invandrareelever är hela problemet.

En granne som undervisar i Borlänge sa att hon har bara några månader kvar till pensionen och hon hoppades överleva till dess. Hon vågade alls inte undervisa i särskilt en klass med somaliska unga män som varken var intresserad av skola eller annat och allt de gjorde under lektionstid var att tugga KHAT, som de olagligt importerade till Sverige från Somalia. Sådana skolelever vill nu Stefan Löfven öronmärka miljarder till, om Stefan vinner valet. Hur kan en svensk vara så fientlig mot sina egna medborgare, när samtidigt som miljarderna spenderas på knarkande skolelever och invandrare, samtidigt så ligger äldre och får ingen vård, fattigpensionärer sitter tandlösa och lärarna kan varken stava eller räkna!

 

Så har det varit sedan många år tillbaka men det skiter ni Herrar Regeringsmedlemmar i. Ni vill ha Sverige ned i dyngan där landet passar bra för närvarande. Och NU, nu pratar Fredrik Reinfeldt om att inför valet lova större satsningar på Invandrare! Ni är ju inte kloka. Folk i det här landet röstar på det parti som vill slänga ut eller avliva varenda invandrare.
Skall ni politiska partier ha röster så säg: - Vi lovar att ta bort invandrare som förstör Sverige.

 

Så enkelt är det att vinna ett svenskt val!


I övrigt säger folk som Soran Ismail: - Du är dum i huvudet!
(som investerar i invandrare när det är
invandrarna som krånglar till, faktiskt ligger de bakom i stort alla problem i dagens Sverige. Tänk efter så boilar allt ned till invandrares ageranden och invandrarnärvaro, och samtidigt pratar stasiministern om att höja kostnaderna (investera) i invandrare!
Hur galen får en statsminister lov att vara? Kan inte JK ta tag i misskötsel och rasism inom och av Sverige ang statstjänstemän? Det är ingen normal svensk som förstår Fredrik med &.)




1 kommentar:

  1. Heater maintenance must be taken out carefully. As your home indoor quality totally depend on that.
    cosmopolitanmechanical.ca

    SvaraRadera

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.