fredag 6 juni 2014

Polisen utan toa.



Till Polismyndigheten i Helsingborg och Malmö!

 
Till Rikspolisstyrelsen. Till Beatrice Ask. Till Fredrik Reinfeldt, Till Migrationsverket, Till Regeringskansliet, Till Polisförbundet, Till Malmö kommun, Till Helsingborgs kommun, Till Lena Nitz, Till Jonas Sjöstedt, Till kommuner och landsting.



Ang stängda toaletter:

Bäste polisen, ni kan väl stoppa undan böteslapparna och stanna och gör vad ni behöver precis var och när som helst! Det är rimligt!

Ger ni prioritet till politikernas hemadresser och trädgårdar så är ni välkomna av medborgarna att göra så!

 
Något är stort galet med svenska politiker när Sveriges poliser inte har toalett.


Vi medborgare föreslår att ni tar toasvängar över Eric Ullenhags trivsamma bostad om ni är i trakterna. Ullenhag är så full av exkrementer att han har säkert ett större antal toaletter i sitt hem, så ni slipper köa, samtidigt är Ullenhag dokumenterat en extremt generös person. Så var inte oroliga! Eric Ullenhag har säkert en miljard eller två så ni kan betala toalett städning.


Det där med toapengar fixar Ullenhag!


Vägrar han, så tuta utanför Migrationsverket, dom kommer ned och öppnar sina toaletter, fast det är klart, verkets toaanläggningar är nog prio för invandrare och förbjudna för svenskar?


Vi medborgare tycker att ni poliser skall ordna polisbilstoakö utanför Rosenbad och får ni inte besöka toaletterna inne i byggnaden, så använd trapphuset och stora entrén, de är ganska stora utrymmen.


Eller kanske Fredrik R ställer sin lägenhetsdörr öppen för tillträde, när han nu avträder i vilket fall som helst.

 

I Malmö och Helsingborg är det ju inga problem att fixa toa. Där kan ni ju gå in i vilken flyktingboendelya som helst där det finns invandrare och önska toabesök. Det är vi medborgare som betalar för lägenheterna, så utrymmena förfogar också vi över. Vi medborgare ger
polismyndighet med personal rätt till tillträde.


Förslag: Börja med ordnad polisbilstoakö utanför Rosenbad.


PS. Folk är så fruktansvärt less på att ständigt se hur invandrare prioriteras med miljarder i högar när svenskar samtidigt varken har det ena eller det andra på grund av ekonomi. I dag drar kommunen in personlig assistent på grund av pengabrist för en svensk som behöver hjälp, samtidigt höjs inköpskostnaden på mat i ett asylboende för att främlingarna har klagat på matens kvalitet.
Hela Sverige är less på situationen. Världen runt ser på Sverige med huvudruskning, men svenska politiker bryr sig inte.


Kan inte Sverige låta polisen skvätta som vanligt på grund av dålig ekonomi, då är något stort galet med nationens politiker.


KD och Alf Svensson sa att Sverige är ett rikt land, vi har råd med några flyktingar. Nu säger vanligt folk att Sverige är ett rikt land. Vi har råd med några toaletter till polisen.



 Soran Ismail var så dum i huvudet att han sa till en minister:

Du är dum i huvudet!

Men Soran hade uppenbarligen rätt.













Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.