tisdag 3 juni 2014

Statsdemokrati med populära populister?!!


Till regeringskansliet

Till Nya Moderaterna,

Till Folkpartiet

Till Socialdemokraterna

Till Stefan Löfven
Kristdemokraterna, Sverigedemokraterna, LO, Sabuni,
Centerpartiet, Annie Lööf, Billström, Gävle kommun, Riksdagens ledamöter, Riksdagens talman.

 "äldre just nu, i dag, funderar och har börjat prata om att ta död på sig. De orkar inte längre med nuvarande politik som förstör deras liv. Men så vill svenska politiker ha det: att gamlingar tar livet av sig"

EU-valet intresserade inte invandrare rapporterar valförrättare som varit med. Att de flesta invandrarna inte vet vad demokrati är, är förståeligt eftersom de flesta anländer från nationer som inte alls är demokratiska. Invånarna har där inget grepp om betydelsen – demokrati. I det konstaterandet finns inget nytt.

Kanske är det stora hotet mot västerländsk demokrati inte att ett fåtal invandrare röstar. Det stora hotet mot svensk demokrati säger många och skriver om, lär snarare vara att muslimer inte överlag accepterar den svenska demokratin. Islamister och muslimer som troende vill givetvis se Sverige styrt under Allah och Koranen. Danska muslimer som hoppat av och konverterat har öppet varnat Danmark för att muslimerna i Danmark vill ta över landet. Den religionsfilosofin är del av Allah och Koranen och muslimers tro och en naturlig del av livet för troende. Det står visst också i Koranen att muslimer skall ge sig ut och få folk under sig. Som vi vet släpper Eric Ullenhag och Fredrik Reinfeldt in okontrollerat antal muslimer som i bakhuvudet förmodligen har tanken att göra slut på Sveriges demokrati. Men som kurden Soran Ismail sa om ministern: - Du är dum i huvudet! (som väl gällde Eric Ullenhag)? Ullenhag är korkad sa en annan politiker, och statsministern är lika korkad som låter Fårskallen härja som han vill. Men verkligheten ligger inte svensk politik om hjärtat så den kompispolitiker som yttrade sig om en sanning, han försvann ur det politiska livet med tvång.

Som alla vet inkommer muslimer närmast okontrollerat i Sverige så hur många år tar det, innan muslimer styr Sverige enligt Koranen? De vill redan ha sina egna muslimska lagar vilket innebär att kvinnor som våldtas skall stenas, att tjyven får handen avhuggen och att männen har rätt att gifta sig med 9-åriga småflickor. Ett sådant Sverige drömmer Fredrik Reinfeldt och Eric Ullenhag om. Antalet invandrare som kanske medvetet vill förstöra Sverige bara ökar och värre blir det om borgarna förlorar makten, det är ändå så illa det kan vara med klöverfolket, som bara tänker på sina plånboksklöver medan den svenska demokratin slås ut och försvinner för gott. Hur kan sådana styrmänniskor få ha rätt att leda ett land. Borde de inte hängas i demokratins andemening? Eller halshuggas och eller stenas enligt muslimska lagar? Något är stort galet med de svenska politiska ledarna. Samtidigt som de vet själva att de är hatade av en stor del av den svenska befolkningen bryr de sig inte ett skvatt utan låter gamlingar och pensionärer svälta och avlida i brist på pengar medan miljarder går till de människor som  förstör landet! Hur i hela friden fungerar knoppen på Reinfeldt och Ullenhag?

Det är som deras politikerkompis sa: Dom är korkade.

Populistiskt galna utan omdöme skall inte regera ett land. Dessvärre är det många särskilt äldre just nu, i dag, som funderar och har börjat prata om att ta död på sig. De orka inte längre med nuvarande politik som förstör deras liv. Men så vill svenska politiker ha det:
att gamlingar tar livet av sig på grund av att de som verkligen är Sverige inte existerar för svenska politiker.
Svenska politiker = en skam för Sverige.
Mest av alla kanske miljöpartisterna Ferm, Romson och lille Gustav.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.