måndag 16 juni 2014

Skaraborgare och Annas text


 
Till Skaraborgs läns tidning, P4 Skaraborg, Skaraborgs läns socialdemokratiska parti, Landstinget Skaraborg, Skara, Skövde, Miljöpartiet, Skaraborg.
 
Till MittMedia, Svenska journalistförbundet, Sveriges socialdemokrater, Carin Jämtin, Stefan Löfven, Fredrik Reinfeldt, Regeringskansliet, Dalarnas Tidningar, LO-distrikten i Gävleborgs län, Landshövdingen i Gävleborgs län, Gävle kommun, Sandvikens kommun, Hofors kommun, Sverigedemokraterna, Miljöpartiet i Gävle, Åsa Romson, Landstinget i Gävleborgs län. LO - Stockholm, Dagens Nyheter, TT, ETC. 
 
 
 
Ledare av Anna i Arbetarbladet.
 
 
 
Socialdemokraternas utrikespolitiske talesperson Urban Ahlin jämställer i P4 Skaraborg socialdemokraternas invandringspolitik med Sverigedemokraternas invandringspolitik. Arbetarbladets ledarskribent menar att nu är tålamodet slut. Nu måste partiledningen ge Ahlin respass. (Jaha och vem är då denna Anna Norling som i sitt högmod anser sig kunna ge riksdagsfolk respass? Representerar hon någon slags fascistisk opinionsbildning?)
 
 
 
Ledare
 
Nu måste väl ändå förtroendet för socialdemokraternas utrikespolitiske talesperson Urban Ahlin vara slut? Det går inte längre. Han måste få respass. (Jasså? Hur skulle det vara om Anna fick respass som ledarskribent? En sådan enögd varelse som Anna skall inte få skriva en ledare!)
 
P4 Skaraborg gjorde på måndagen en radiointervju med Ahlin om det faktum att en stor del av skaraborgarna, enligt en ny opinionsundersökning, tycker att Socialdemokraterna är "nästan lika bra" på invandringspolitik som Sverigedemokraterna.
 
Hur förklarar då Ahlin detta? Jo, genom att säga ( "vi socialdemokrater hade den här politiken långt innan Sverigedemokraterna". Jaha och den sanningen kan Anna inte acceptera! Herregud vilken lögnerska i politiska sammanhang! Anna är en skam för socialdemokratin!) Samt att väljarna nog noterat att (citat) "Vi socialdemokrater tycker att man bör se över om det inte finns möjlighet för någon av de som redan finns i Sverige att få jobben, innan man går utanför Europas gränser". Jojo, så ser en normal svensk med sunt förnuft i behåll på verkligheten, men Anna Norling har inte sunt förnuft, då tar hon till sina egna fallserier och förvrängningar!)
 
Hjälp. (Så skriver Anna. Jo, visst behöver Anna hjälp!)
 
Det här uttalandet måste partiledningen ta starkt avstånd från. Det Ahlin babblar om är inte socialdemokratisk invandringspolitik, det är sverigedemokratisk. (Nix, det är vad sossarna tidigare har snackat om! Har sossarna haft politik som ligger nära SD så har det inget med SD att göra, bara det faktum att folket vill som SD, ibland. Det är allt. Men Anna representerar inte folket i dette land. )
 
Vi måste ha en arbetskraftsinvandring till Sverige, men den måste självklart följa vissa regler. Att socialdemokraterna är kritiska till de nya reglerna för arbetskraftsinvandring får inte vara för att svenska jobb ska gå till svenska arbetare. (NÄHÄ, som vanligt är Anna och fascistiska Arbetarbladet rena genuina rasister, blaskan tycker inte om svenskar.) Det måste vara för att de nya reglerna har lett till att mängder av människor utnyttjats av skrupelfria arbetsgivare. Myndigheternas och fackförbundens möjligheter att kontrollera att utlovade avtal gäller är minimal. (Just det och vilka är skrupelfria, jo det är utländska arbetsgivare och arbetsgivare som etablerat sig som invandrare i Sverige och sedan utnyttjar sina landsmän. Hade de invandrarna inte funnits i Sverige hade Sverige inte haft problemet eller diskussionen, så invandringen är felet men det vill inte Anna säga ja till, men normala svenskar anser att invandrarna själva skapar i Sverige helvetes massa problem som Sverige sluppit utan invandrare, men verkligheten i fascistiska Arbetarbladet, låter sig aldrig presenteras.)Det måste ändras. I Sverige gäller lika lön för lika arbete, oavsett vilken nationalitet du har. Det, inget annat, måste vara den socialdemokratiska hållningen. (DU Anna säger ju själv att tyvärr fungerar inte den goda tanken i brist på kontrollmöjligheter!)
 
Det är som bekant inte första gången det stormar kring Urban Ahlin. Inte minst internt. Ett exempel är då det socialdemokratiska kvinnoförbundet protesterade när Ahlin föreslogs som gruppsekreterare för socialdemokraterna i riksdagen. Anledningen var att Ahlin tidigare anklagats för sextrakasserier (trakasserier Ahlin själv förnekat). Ett annat exempel är då Ahlin i dokument läckta från Wikileaks förklarat för den amerikanska ambassaden att socialdemokraterna behövde hjälp för att vända hemmaopinionen för att få till en större styrka i den svenska insatsen i Afghanistan. Något som även det kritiserades hårt internt.  (Jaha, så Anna Norling vill inte att Sverige stöder Afganistan, nähä, jaha då)
 
Urban Ahlin säger sig vara felciterad i P4 Skaraborg. Dock är det en ljudupptagning. Det är hans ord. Om Ahlin inte har någon vettig förklaring till dessa uttalanden, bör den socialdemokratiska partiledningen stänga dörren för fortsatt representation. Tack och hej. (Tack och hej säger Anna till Ahlin i den fascistiska tidningen Arbetarbladet. Tack och hej Anna från Sveriges socialdemokrater, som fascist och egenmäktig passar du inte in i det sällskapet. Du är inte ens demokrat!)
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.