tisdag 10 juni 2014

LO, JO, JK och polis om Reinfeldt och &.


 

Till Stefan Löfven, Landsorganisationen, LO, Justitieombudsmannen, JO, TT, Aftonbladet, Mittmedia, Carin Jämtin, Socialdemokratiska partiet, regeringskansliet, Nya Moderaterna, stasiministern Fredrik, minister Pippinäbb. Vänsterpartiet, Jonas Sjöstedt. Gävle kommun, Sandvikens kommun, Hofors kommun, Tierps kommun, Uppsala kommun.

 

 

Till er alla:

Socialdemokratiska politiker flyr och lämnar det socialdemokratiska partiet för att högt och offentligt deklarera att de som gamla sossar nu skall rösta på Sverigedemokraterna. 

 

Nu är Sverige Kokt och Slut!

 

Fredrik och & driver sådan politik att landet ruttnar och tynar.

Nu har till och med politiker ledsnat på galenskapen kring invandringen.

Samma dag som Ullenhag stod offentligt och sa att zigenare har byggt Sverige bryter sig zigenare in i Kistas bostäder utanför Stockholm så KTH tvingas flytta på sina studenter i området. Samtidigt som Ullenhag säger att zigenare byggt Sverige slår vägzigenare svenskar med järnrör vid misshandel och rån. Han måste väl vara galen den där Ullenhag?

 

Nu är det samma sak med Billström. Han går tvärs mot allt förnuft. När till och med små kommuners socialdemokrater blir förbannade på både Billström och Migrationsverket då har Fredrik och & gått långt över gränsen. Ja, med tanke på gräns, kan inte Fredrik och & försvinna över gränsen? Åtminstone ståplats i Nybroviken och hörs då inte. Väldigt många vill hjälpa till med ståplatserna.

 

Migrationsverket är utanför all kommunikation men alltid blir väl någon invandrare förbannad och spränger de oförskämda korrumperade sopskallarna på Migrationsverket eller också spricker en hederlig svensk en dag i bästa Norgeattityd och vevar……….Men sådant negligerar den korkade Reinfeldt och Ullenhag och & och Billström. Trion borde anmälas för hets mot folkgrupp och spärras in på grund av förberedelse till massmord! Varför skall en schysst svensk klara psykiskt att stå ut med allt djävulskap som regeringens rep presterar? Svenskar är inte Hitlers övermänniskor! Det är bara Mona Sahlin som tycker det.

Folket orkar inte mer!

 

I Åtvidaberg har Migrationsverket och Herr Pippinäbb Billström gjort sig så totalt omöjliga att socialdemokratiska lokala politiker i Åtvidaberg nu har deklarerat att de tänker rösta på Sverigedemokraterna.

Tänk att det ännu finns sossar med förnuft! Sossarna kanske kommer att visa sig ha mer förnuft än man tror?! Förnuft till den grad att de gör avvägning som sossarna i Åtvidaberg och lämnar det socialdemokratiska partiet för något mer verklighetsnära. Tacka fascistmigrationsverksamheten för det!

När nu förnuft råder i den större delen av övrig befolkning så varför låter folket Ullenhag och Fredrik och Billström öppna matöppningen? Stäng igen psykopaterna i regeringen.

 

I Åtvidaberg lämnar socialdemokratiska politiker det socialdemokratiska partiet för att rösta på Sverigedemokraterna. Svensken har nog definitivt ledsnat på Fredrik och & nu!

Så Stefan Löfven, lär av Åtvidaberg! Inse sanning och verklighet och sluta vara populist och se sanning och verklighet i vitögat. Anpassa dig till förnuftet kanske du vinner valet.

 

 

 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.