onsdag 11 juni 2014

Expressens Lars Lindström - den Store Guden!!



Till Lars Lindström, till Expressen, till Svenska journalistförbundet, till journalisthögskolan, Göteborgs universitet, journalisthögskolan i Stockholm och Södertörns journalisthögskola och Mälardalens journalistutbildning. Till Vänsterpartiet, en studie i kåseri.


Om ditt tiggerikåseri……


Vem är du då Herr Lindström som påstår som en Gud och VärldsHerre att det är fel att förbjuda tiggeri?! Och så din patetiska jämförelse med Frälsningsarmén och musikskolan. Du Lars är en patetisk infantil varelse.


Varför refererar du inte till höga politiker i Rumänien och Bulgarien och polis som kommer till Sverige och som säger svenskar skall sluta ge pengar och att Sverige skall förbjuda tiggeriet.

Men du Lars vet väl alltid bäst och är bäst. Varför tar du inte del av de hemlösas tidnings redaktör, han kan sina kompisar och skrev en gång en total och sann överblick över zigenarnas system från hemmabyn till svenska utflykter och hur allt är styrt av en klanledare etc. Men det är klart, vad kan den där hemlöse? Du vet givetvis bättre. Du är rasist Lars Lindström i ordets svenska bemärkelse. Och det verkar väl logiskt för du omyndigförklarar folk och styrande i flera andra länder i Europa, och i många världsdelar där en tiggare inte har mycket att få. Du är bäst Lars Lindström! Du är Guden!!!


I verkligheten är du bara en halvbanal journalist som är mer oduglig än duglig. I branschen anses du inte särskilt begåvad. Du har flera kloka kollegor på blaskan, nöj dig med att läsa dom, och försök inte säga något klokt för det klarar du inte, eller ta dig en Sverigeresa men skriv inget.


Du tittade givetvis inte på dokumentären från Rumänien där staten gav zigenarna ett helt bostadskomplex som de själva fick styra, utforma, och bygga. En schysst zigenararkitekt byggde och staten betalade, för att få slut på zigenargnäll. Äntligen skulle de få eget sa alla parter.

Arkitekten stod framför sitt storverk några år senare. Då fanns inte en glasruta, inte en balkong, inget vatten och inga toaletter och allt såg ut som en sophög, men där bodde zigenarna ändå och tycktes trivas.


Arkitekten sa i tevedokumentären: Det är bara vi själva som har åstadkommit detta förfall. Vi kan inte skylla på någon. Vi duger inte till att sköta oss.


Det var en begåvad civiliserad zigenare som levde i verkligheten, men det gör inte du Lars.
Fast det är klart vad är och har en sketen zigenararkitekt mot din fantastiska insyn och insikt och kunskap?!

Hur skulle det vara om du vände på ynkandet. Zigenarna har haft 500 år på sig att anpassa sig till civiliserat leverne men de har inte velat och klarat det, utan föredrar att misshandla naiva svenskar som stannar längs vägarna och i tidningen stod om hur de slagit och rånat med järnrör. Det du Lindström, är verkligheten, något att skriva om  – järnrör – men inte ett ord i Expressen för nu var stackars förföljda syndomzigenare inblandade.


Du hörde säkert inte heller den svenska zigenarDrottningen som hade ett P1- program om zigenare och hon sa att zigenarna är inte här på jorden för att stå tysta i butiken och rodna. Och zigenare har alltid känt sig obekväma i att leva efter fasta mönster. Men va faaan Lars, det där var väl bara zigenargagg från en zigenarDrottning, inte vet hon hur zigenare är!


I tevedokumentären visade man hur vissa delar av bostadskomplexet var så riskfyllt att närma sig och att besöka att man först och främst borde vara beväpnad och sedan ha en person från just det huset med sig för precis vad som helst kunde hända. Inte ens de flesta zigenare i regionen vågade gå in på sina grannars revir på grund av mord och rån--- mot sina egna.

Och för faaan Lars, det är klart man slår ihjäl dig eller någon annan om man sitter trångt! Det är bara naturligt! Eller hur, sådant är livet väl?

Tja, skall vi anamma zigenarnas och många invandrares traditioner och kulturer så blir det där naturligt även för Sverige och så vill ju du och galna politiker ha framtida Sverige. Då kan zigenare bli våra framtida vägvisare i hur att leva.


Du är en patetisk banal sopskalle Lars Lindström, intet annat. Du av alla bör absolut inte yttra orden att det är fel att förbjuda tiggeri, men den självkritiken tror ingen att du har.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.