fredag 6 juni 2014

Folkets hus å & - rasister!?



Folkets hus och & som fascister och rasister.

- Folkets Hus och värnar de mänskliga rättigheterna och för oss är det självklart att ta ställning för ett inkluderande samhälle.

 

. Med utgångspunkt från detta uppmanar Sveriges Hembygdsförbund att inte hyra ut sina lokaler till Sverigedemokraterna, Folkets Hus och Parker.

 

När Folkets hus utestänger SD låter det som visan när Sveriges Hembygdsförbund pratade om principer och samtidigt kallades Linköpings polis in till Hembygdsgården i Kaga där ofredande och allmän stökighet konstaterades och detta inte bara vid en tillfällighet.

Hembygdsförbundet tjänar pengar på att ofreda andra människor som grannar och att låta inhyrda supa bäst de kan.

Jaha, så fungerar det med Hembygdsförbundet i Sverige.

Likadant i Åtvidaberg. Ölutskänkning förbjöds eftersom kapitalism blev allt för tydlig i form av berusade besökare i bygdegårdar.

 

Att sedan gravgrävare Magnus i Väderstad aldrig var åtkomlig för kommunikation – han var nere i sina gravar – det visade att Magnus inte hade ett uns av intresse för att återta Östergötlands läns hembygdgårdars renomé?

Organisationen fick polisanmälningar på sig och länsstyrelsen bjöd

 ett slut för ölen i Åtvidaberg och länsguden Magnus ljög och hittade på om journalister och dessutom lovade han starta ett projekt men sade sedan nej och berörda konstaterade att Östergötlands hembygdsförbund ljög.

Hur står det till bland Östergötlands hembygdsförbunds medlemmar?

Den aktuella styrelseordförande sade att beslutet “är en viktig markering som visar att vi värnar om ett öppet samhälle där alla människor är välkomna och självklart är lika mycket värda”. Apropå att utestänga Sverigedemokraterna.

Kan hon säga emot sig själv bättre!

Vilken riktig tankevurpa i logik!

Först förbjuder hembygdsorganisationen en människa tillträde och sedan påstår hon att alla har samma värde???????

Hur står det till i knoppen?

Är alla hembygdsvänner funtade på det viset? Kanske det är därför många lokalföreningar föredrar att inte ansluta till förbundet?

Ni kanske alla är dögrävare?

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.