fredag 20 juni 2014

Fredrik - stick och brinn, du är hängd i alla fall.


 

 

 

 

 

Tjena Freddan!

Jo, nog har du rätt!

”Svenskarna är mentalt handikappade”. (Citat ur din bok som varvat runt på senare tid.) Vore de inte handikappade hade du inte haft en knopp i dag. Som nysvensk är jag ju svensk och du kallar mig mentalt handikappad. DET! Herr statsminister kommer du inte att klara dig ur!

Vi nysvenskar är svenskar men vi sover inte och är inte mentalt handikappade. Du ger oss en oförskämdhet vi och vår stolthet inte tänker acceptera. Du kommer att få ditt straff på ett eller annat vis! Allah vet vad och hur, det ger sig! Du Fredrik kallar inga muslimer för mentalt handikappade utan straff!

 

MEN att du föredrar och tydligen anser analfabeter och mördare och våldtäktsmän och pedofiler och organiserade kriminella, rånare och bedragare och allsköns kreti och pleti och andra sopskallar lämpligare som medborgare än svenskar som råkar sova, DET visste vi inte.

Med andra ord Fredrik, sälla dig till horden ovan nämnda primater så åker du med i första omgången vid den stora publika halshuggningen, så slipper du besee resten.

 

På flygblad som allehanda tydligen har delat ut på stáns gator lär ha stått bland annat bokcitat med dina Fredriks egna ord, alltså Fredrik Reinfeldt sa så här i sin bok: ”Vi vill inte se ett samhälle där människor svälter, men i övrigt ska inga andra skattekrav finansieras”. Så nu har du dokumenterat dig som ett kräk som snackar skit och dynga. Du till och med gör dig till extrem rasist och tömmer statskassan, för att motsäga dig själv angående medborgare.

Dina principer är tydligen inte värda den minsta lilla skitpropp du kan klämma fram ur dina rövhål vare sig hålen varde trut eller andra lokaliteter. DU, Stasiministern, är den största SKAM för landet som någon kan bli. DÖ och försvinn och lägg dig på pin, pinn och brinn!

Du, Fredrik kan väl ordna med Midsommarbålet!

Den nya kulturtraditionen, till minne av Den blottade knoppen som först stillsamt hängdes i form av tack från svältande svenskar och sedan brann friskt och hårt på bål i blot och evigheter.

Allah,haha, allas hahaha och den galne stasiminsterns hand i hand med allahaha.

  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.