måndag 9 juni 2014

Rasisten Foujan Rouzbeh - icke önskad.


Till DO; Diskrimeneringsombudsmannen (på grund av att Foujan uppmanar till diskrimenerande handlingar), Till Fi(Rasister och exkluderande som Foujan skall betraktas som olämpliga i svensk politik) Till Stefan Löfven, Jonas Sjöstedt, Till Gammelkommunistiska partiet, till Rasistiska Rikspartiet och Gammelfascisterna som söker medlemmar (Här rekommenderas Foujan)

Till rasisten Foujan Rouzbeh och övriga rasister i Fi-partiet


Nu får det vara nog! Riv alla barriärer, krossa alla murar, Sverige kan inte ha fanatiska psykopater och varelser utan förankring i verkligheten som offentliga varelser! Någon, Gud eller Djävulen själv, må se till att den där rasisten Foujan försvinner från Sverige som hon hatar och dessutom passar hon inte in i svenskt tänkande. Du Foujan, sök hos Migrationsverket om att slippa Sverige. Du får säkert gratisbiljett, enkel till Tjotahejti. Plåga dig inte Foujan! Vantrivs inte längre! DRA! Försvinn och demokratiska svenskar säger att kom aldrig igen! Svenska demokrater vill inte ha dig här. DU är ingen demokrat, du är bara icke passande rasist och fascist och ställer till med dina egenkonstruerade problem, Sverige behöver dig inte och var hygglig och försvinn för egen maskin!

Svenskar är som du har lärt dig väldigt toleranta och snälla nästan till larviget och vill informera dig om att du har nu en PayBack på dina axlar. Invandrarministrar säger alltid att vi svenskar skall ta till oss invandrarnas vackra och fina traditioner. Just så, nu har det svenska folket tagit till sig den traditionen från er där PayBack förekommer vanligt. Du vet att kanske inte du straffas för dina tilltag i Sverige, men aldrig kommer du undan och du kan inte stoppa PayBacken, blir det inte du så blir det en släkting, kanske efter en, två, tre generationer, vem vet? Men undkommer gör du aldrig.

 ……….Visst känns det väl kul och visst är du stolt nu när du får överföra dina egna traditioner till även svenskar och Sverige?

Förslag från demokrater: Ta dig nu snabbt till dina hemmatrakter och ägna dig åt att sälja små 9-åriga flickor till 90-åriga herrar! Det passar dig!

PS Visst blev raderna som poesi, hör du, känner du melodin, ljuv musik för framtiden………

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.