lördag 3 augusti 2013

.......Varför är Gefle Dagblad modig tidning när dom bara gör sitt jobb? Arbetarbladet säger ingenting som vanligt, gör inte ens jobbet.


 

En gammal svensk blir nedslagen med ett basebollträ mitt i den lilla staden Sandviken i Gästrikland.

Tre män sågs av vittnen. Polisen beskriver gärningsmännen som mörkhåriga och med utländskt utseende.

Gefle Dagblad skriver ut personbeskrivningen som just så som ovan: mörkhåriga med utländskt utseende. OCH det rasar in kommentarer som lovprisar Gefle Dagblad om att äntligen får man läsa om våldsmännens utseende. Och så säger läsarna: Vad MODIGT av Gefle Dagblad att skriva ut personbeskrivning på tre män som slår en gammal man med basebollträ. Vari ligger det modiga  i Gävle Dagblads insats?

För en gångs skull har Gefle Dagblad bara gjort vad dom alltid skulle ha gjort under de senaste två årtiondena………GDs snygga chefredaktörbrutta bör nu en gång för alla inse att sanningen, DEN vill läsarna se i tidningen. Kör GD hårt med den linjen blir Arbetarbladet ganska snart utan läsare……..

 

Arbetarbladet då? Vad skrev den blaskan om de tre våldsmännen med utländskt utseende och svart hår?

Som Vanligt – Arbetarbladet nämner inte utseendet på tre män som är ynkliga och slår en gammal man med basebollträ i huvudet. Den prydliga redaktören för Arbetarbladet i Sandviken vågar givetvis inte säga något, menlös som vanligt. Arbetarbladet säger nästan aldrig sanningen. Den blaskan är bara ynklig och gömmer verkligheten.

Svartskallarnas integritet tycker säkert chefredaktören Daniel Nordström är viktigare…. Den där nye chefredaktören för Arbetarbladet i Gävle, han är så ynklig, så bedrövligt låg yrkesman att den där gamle rekryteraren i Gävle, han som skryter om sig själv, borde skämmas nu, för att ha dragit ned en skogsfånig mulle från Norrlandsskogarnas en småblaska. Daniel med sina ledarskrivande bruttor är faktiskt sällsamt ynkligt oproffsiga inom yrkesområdet. De är så partiska, så till synes obildade, så flagrant värdelösa i sitt arbete, så Arbetarbladet – Socialdemokraterna, vaffö i helsicke finns de där tre på blaskan med historia? Ge Gävle något bättre än den där trion………….Vad säger Gävle kommun om beskrivande verklighet bland lokala tidningar? Ser dom någon skillnad  på kommunen? Ser andra branschfolk något skillnad mellan blaskorna? Vad säger SRP4? Njae, dom är ju själva sådana vänstervarelser att dom blir nog förbannade på Gefle Dagblad som för en gång skull skriver en verklighet. Varför drar inte Radio Gävleborg in några vittnen och pressar dom på detaljer på de svarthåriga gärningsmännens utseende? Storlek på skorna, skjortkragen och vad färg hade jackan, det vore väl lämplig insats av radio Gävleborg, men oooonej, då. Inte har SR tid med sådant onödigt, som att sätta grova brottslingar på plats. Det kan ju hända att utlänningarna är zigenare eller illegala invandrare  och uj,uj uj, då.............






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.