lördag 3 augusti 2013

..Fredrik Reinfeldt och Åsa Romson med vapendragare Gustav Fridolin, är förklädda apor - säger Foujan Rouzbeg, en konklusion av hennes yttranden.


 

Till Thomas Mattsson………Expressen……….

Till Jan Helin……..Aftonbladet…….

Till Svenska journalistförbundet……..

Till Åsa Romson och Fredrik Reinfeldt……

Till Polismyndigheten i Stockholm ( Får? Unni Drougge och Foujan Rouzbeh säga som dom gör, så får vem som helst säga detsamma)

Till DO – diskrimineringsombudsmannen

Till Socialdepartementet

Till Socialstyrelsen

Till Eric Ullenhag

Till Tobias Billström

När Sveriges kommuner har börjat ställa in fattigbegravningar till avlidna medellösa svenskar, på grund av invandringens kostnader, då är landet slut.

Men ni redaktörer och politiker, säger inte ett ord om saken. Ni undanhåller "lämplig" fakta för det svenska folket.

Hur var det Unni Drougge frågade under Gotlandsveckan: - Vem vill skjuta Jan Helin? Eller var det Thomas Mattsson, som Unni ville skjuta? Nä, Unni ville skjuta Jan Björklund, men uppenbarligen får Unni ställa den offentliga frågan, och då, i namnet av allaslikavärderegeln i Sverige, så är det givet att vem som helst och alla andra får fråga: Vem vill skjuta Åsa Romson och Fredrik Reinfeldt? Och Jan H och Thomas M, eftersom de undanhåller viktig information för det svenska folket.

Tja, Sverige är sådant nu. Och Foujan Rouzbeh, anser och säger och skriver offentligt att alla svenskar är förklädda apor, är poliser gorillor, så är alla svenskar gorillor (apor). Så, ni ovan, förklädda apor, varför skriver och säger ni inte ett ord om vad invandringen ställt till med?

En svensk får inte ens en hederlig begravning eftersom främlingar prioriteras framför svenskar.

Fy faaan, för redaktörer och politiker som undanhåller övriga svenskar den informationen………..Ni är renodlade rasister, men det är klart, som förklädda apor kanske man skall förstå er………..

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.