fredag 16 augusti 2013

...Jämtin och Mankell, potentiella torterare, .inspirerade av Palestina??




Tänka sig, nuförtiden kan en läsare hitta i alldeles vanligt media en typ av information som var svår förut. Kändisar kåserar om tiggare som inte är välkomna i deras sinnen, invandrare som mammor ser som ett hot i framtiden mot sina småflickedöttrar och flera låsta attityder som verkar släppa i lilla ankdammen Sverige.
Till och med går det att läsa att Palestinska föräldrar torterar sin dotter--- dottern har haft "fel" pojkväm... Så det så.
MEN Annie Lööf och Åsa Romson, de två tycker ändå att invandrare som Palestinier skall kunna vandra in hur som helst---välkomna ni torterare......
Och vad säger Carin Jämtin och Herr Mankell om sina favoriter Palestinier??
Tja, dom säger inget.........Mångmiljonären Henrik Mankell är alltid tyst när det gäller sina egna privata hjärtefrågor, och Carin Jämtin som nästan chefar för alla sossar i Sverige...de två varelserna välkomnar föräldrar och andra som torterar sina barn...
Potentiella torterare?? Carin Jämtin och Herr Mankell. Och Åsa Och Annie.............
Hur var det Unni Drougge sa under Gotlandsveckan? : - Vem vill skjuta Carin Jämtin? Njae, Unni vill ju skjuta Björklund, men Sverige tjänar på att skjuta Carin så Unni tar nog henne i stället. Vem vet. Får Unni fråga vem som vill skjuta den och den, så får ju vi andra också fråga vem som vill skjuta den och den. I Sverige har vi ju, som politikerna och andra gaphalsar deklarerar, samma värde----eller hur, så får Unni så får vi andra..............: - Vem vill skjuta Annie Lööf som vill ha fri invandring inklusive föräldrar som torterar sina döttrar från Palestina?
Bara en liten ödmjuk fråga i vårt avlånga land.............












Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.