fredag 16 augusti 2013

..Kristdemokraterna, Hägglunds och Marias menlöshet----------dokument från KD.


 

Ja, jo, vá skall vi med politiker till?

Tänka sig---här sitter en politisk ledarnolla med namnet Hägglund och mitt i soppan finns en menlös tant som får kalla sig minister och dessutom ha ett tilltalsnamn som lär vara Maria Larsson. De där båda presenterar nu en revolutionerande filosofi ägnad det svenska folkhemmet:

Pensionen skall höjas, barngrupper minska i storlek och barnfamiljer skall få mer bidrag……….

TÄNKA sig, hur begåvade är de inte, de där på KD?

Sedan årtionden har barnpsykologer och liknande och vanliga människor med förnuft sagt att vi har för stora barngrupper  i skola och liknande verksamheter.

NU presenterar KD gammelfakta som en nyhet….

Hur många år sedan var det som staten knyckte pensionerna och slog ned äldre i skosulorna…..I dag kan en fattigpensionär inte leva på sin svenska pension.

NU presenterar KD detta som en nyhet och vill fjanta om några kronor på pensionsskatten………….

I alla tider under ett vuxet liv har familjer med barn gnällt över att pengarna inte räcker.

NU presenterar KD detta som en slags nyhet…………..


Och för det där dravlet sitter Göran Hägglund och Maria Larsson och tjänar miljoner, när dom inte ens kvalificerar i begåvning till att vara fattigpensionärer…………Herregud, stick och brinn som USA säger…..in i Helvetet med er båda -värdelösa kräk som inte ens har klokhet i era ord…uppriktigt sagt, gå och häng er, saknad av ingen……….ni kommer i alla fall aldrig att nå högsta Paradispinnen på stegen, ni är alldeles för tungt tjockskalliga, så stegpinnarna går av, en efter en……..som den politik KD framför……..

Ni är en skam för svensk politik………..och för den noll- och menlösa verksamheten skall ni bli miljonärer……….fy faaan, medan svenskar knappt överlever och ni låser in gamlingar snarare än bidrar med liv………….Ta er GUD och studsa……………försök att bli människor, men inte här på jorden, ta nästa himlaplats……….












Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.