torsdag 15 augusti 2013

...Släcker en statsminister ned tidningar på Internet?


 

 

 

Till Fredrik Reinfeldt, statsminister.

Nu viskas det på ditt högkvarter, i smyg och tyst visserligen, men ändå, orden sägs, ATT

det var Du som släckte ned den där sidan Avpixlat, på det sättet lär du mena att du tystar SD. Men Herr Statsminister….är du säker på att nedsläckning av Avpixlat får den effekt du tror?

Du vet givetvis att den där tidningen Avpixlat som Sverigedemokraterna kopplas till ibland, den internettidningen stängdes, förmodligen på grund av att någon med stora ekonomiska- och tekniska resurser har överbelastat verksamheten.

Med ett tystat Avpixlat skulle du Fredrik slippa förnedra dig att lämpa över valmakten till motparten. Så hoppas du Fredrik. Det förefaller rimligt och troligt att du med din fanatism kring SD är kapabel till en insats som att släcka ned en tidning på webben. Ingen rök utan eld säger ju folk, det ryker på skvallerscenen och i ditt högkvarter, om din nedsläckning av Avpixlat. Är det sant Fredrik? Eller är det bara skämt? Tog du klöver ur den mångbladiga statskassan? För det är nog dyrt att köpa in folk som gör en sådan där stor grej……….eller tog du av din personliga förmögenhet, ditt unika fanatiska åsiktsbeteende får dig säkert att kunna göra så….allt för att din personliga politik skall segra…..allt för att du skall kunna sätta demokratin ur spel…….allt därför att du inte kan tro att annan medborgare kan ha något klokt att säga……allt för bara du och dig själv……hur mycket betalade du Fredrik???????…………när får Sverige veta?

 

Hälsningar från medborgare i Folkpartiet, Socialdemokratiska partiet, Vänsterpartiet, Nya moderaterna, Kristdemokraternas parti.  Åsa Romson och Gustav Fridolin var väl insvurna medarbetare, så Miljöpartiet behöver inte fråga ………………Mest rolig och intressant av alla hälsningar är de hälsningar som kommer från alldeles vanliga svenska medborgare, folk som inte alls är del av politiken, folk som bara är vanliga, men den här nedsläckningen har dragit så stor uppmärksamhet efter din kända inställning till Sverigedemokraterna, att även vi ”vanligt” folk har blivit nyfikna………Var det du Reinfeldt, Sveriges statsminister, som släckte ned Avpixlat? Många undrar…………….
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.