torsdag 1 augusti 2013

Mugabe och Gunilla - tragiska personer.



Biståndsfilosofi----då måste man ha en filosof................

När vem som helst läser biståndsministerns inlägg i dagens någon blaska, så är det nog så att Gunilla har suttit på en höbale i sitt Vadstena eller Väderstad, och i all hast ritat ned några ord på ladugårdsrullens papper till kossorna. Mer än så är hennes ord inte värda, intet ont om kossorna.........

Landets ekonomichef besökte Afrika och kom till Sverige med typisk turistentusiasmen- jösses va färggrant - (kinesiska tyger) som ekonomichefen föll för. Och NU Gunilla, hon begriper tydligen ingenting av svartas tänk. DU Gunilla - dom som kan Afrika tycker du bör sluta fjanta politiskt om demokrati, och sluta med värdelöst biståndsgagg som i dagens blaska. DU borde veta att det svenska biståndet är värdelöst.

Men du vill inte inse - nu eller aldrig -  som du låter om valet i Zimbabwe - DU har tydligen inte lyckats lära dig ett smack............Du Gunilla - stanna i Väderstad, du behöver inte godare mat än på värdshuset, nöj dig med Väderstad. Gagga inte mer smackstrunt................Inte offentligt i alla fall, som gör dig till löje. Lokalt Väderstadspatrask kan nog vilja tycka och läsa, men stanna du bland h(g)arvarna.
Bara ett stillsamt gott råd........









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.