söndag 18 augusti 2013

......Vaknar svensken??? Muslimska med knopp, kyrka med brand, tant med nypor---svensken normaliseras.


 

 

Tänk att på en alldeles vanlig semesterort som kan sägas vara en av svenskarnas favoritplatser under semesterresorna, så träffade Bloggen en bekant av annan nationalitet, som hade besökt Sverige för en tid sedan och sa, att han hade aldrig varit i ett land där nationens medborgare verkade vara sådana menlösa och nollaktiga medborgare.  

Han undrade om inte svenskar har ryggrad, han påpekade som många andra, att varför i helvete blir ni aldrig förbannade i Sverige? Varför låter ni politiker och kommunala småpåvar göra precis som de vill med er medborgare………..

Det där var den främmande nationalitetens intryck av Sverige och svenskar.


Men NU – idag, bara under ett dygn, så läser vi svenskar att en muslimsk kvinna som går på gatan i muslimska tygskynken får huvudet dunkat i tredje objekt, vi läser att en pingskyrka där prästen aktivt stödjer invandring, den kyrkan bli nedbränd. Vi läser om hur en äldre dam slår ifrån sig när tjuvar med utländskt utseende försöker stjäla hennes juveler. Detta inom 24 timmar----------hurra för svensken!!!!!!!!!! ………

Kan det möjligen vara så att den vanlige svensken håller på att ledsna på alla förljugenheter som Eric Ullenhag och andra fjantar som Åsa Romson, Mona Sahlin, Carin Jämtin, Göran Hägglund, Jonas Sjöstedt och inte minst Fredrik Reinfeldft, försöker pracka på gott folk? Kanske är det så att svensken börjar hävda sitt revir……….Det är ju på tiden, bättre sent än aldrig…... Så nu jävlar, nu har svensken tröttnat på alla oförrätter,,,,,,,,,,pass upp……………….

Hur skulle det vara om Annie Lööf och Eskil Erlandsson läste de här raderna och stängde ned Centerpartiets barnkrubba med den där osnutna tonårsbruttan i spetsen, hon får säkert plats stående i Nybroviken, nära till Stureplan och allting där hon väl lever sina dagar…..? Hur vore det om Fredrik Reinfeldt tog åt sig lite av medborgarnas reaktioner? Och kommunisterna, och några till med makt i nypan men fullständigt odugliga att regera……..…..och som sagt, pass upp om nu svenskarna genuint har tröttnat, ni vet hur dom är, tröga men ärliga och händer det så händer det……………… 

 

 

 

 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.