söndag 11 augusti 2013

...HOFORS -- den svenska skammen............Kommunal SKANDAL......HOFORS kommun-------åldringsvård--icke!!!!!......


 Erik, 89, år hälsar till Maria Larsson, Socialdepartementet och ber om ursäkt att han är besvärlig och förorsakar störning hos Maria Larsson........Äsch då, ni måste ursäkta Erik, 89 år, han tror att ni bryr er om honom, stackarn, men han är ju så gammal och värdelös för er...............

 

Det är sånt här som händer i Hofors kommun som gör att Sverige ligger långt ned på listan över harmoniska människor och högt upp på listan över självmord.
 
Hofors kommuns kommunalråd och åldringsvård får här lagd en ”PayBack” över sina skuldror, en ”PayBack” glöms aldrig, den skulden går från generation till generation tills ”PayBacken” är uttagen. Du ansvarigt kommunalråd i Hofors, du vet aldrig om det är du själv eller en släkting eller någon i kommande generation som drabbas av en ”PayBack”. Men du eller din familj eller släkt eller annan nära, kommer aldrig undan, även om det tar generationer och du försöker gömma dig någonstans i världen.
 
Du vet ju det att vi svenskar skall enligt order från er politiker ta till oss invandrarnas berikande traditioner. ”PayBack” är en sådan berikande tradition som ni politiker vill ha i Sverige. Nu får ni det. Många svenskar har tagit till sig enligt order från politikerna just denna traditionella tradition, som heter ”PayBack”. Denna tradition finns väl utvecklad jorden runt och i många kulturer. Nu även i Sverige, enligt order från svenska politiker.
 

89-åringen Erik har ansökt och överklagat om att få äta med andra äldre på äldreboendet i Hofors. Hofors kommun har stoppat. Han får inte äta middag med andra åldringar på kommunens boende, han måste sitta ensam med hemburen, av hemtjänsten, matlåda, i stället för att äta med andra.


Ni politiker i Hofors, ni är sådan skam för Sverige! Landstinget i Gävleborg står givetvis utanför, men är än sämre? Gävle kommun, Sandviken kommun, och alla andra kommuner  i Gävleborgs län borde lära av lex Erik i Hofors, men knappast, politiska skitstövlar är som om dom alla hörde hemma på Gävles gamla hederliga Karlsberg, slå upp namnet i Gävles historia och kika..........
 
Och Hofors - ni kommunala hjon i Hofors pratar om att ni skall ragga medborgare som flyttar till bruket - studsa ni galningar och värdelösa politikernollor - ni bör snarare förlora knoppen än att få en enda person till bruksgalenskapen i Hofors. Mer är ni inte värda.



Så börja dröm:
när kommer ”PayBack” till Hofors?

 







 

 

 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.