fredag 2 augusti 2013

..........Smarta bärplockare lurar socialen i Gävle.



Som vanligt är svensken menlös, lamtam och totalt utan fotfäste i verkligheten.

Fem Bulgarier och bärplockare kommer till Sverige och är lurade av andra från Bulgarien. Då går de fem till svensk polis. Självklart får de fem ”stackars hungriga” bärplockarna husrum och mat av GÄVLE KOMMUN.
 
– Det är konstigt att Bulgariens ambassad inte hjälper sina medborgare, säger chefen som barnnaivt vuxen, för socialverksamheten i Gävle……….

Herregud, när tar Gävles naiva byråkrater slut, kan dom inte kicka sig själva, som de två kloka politikerna? NU har Bulgarna hittat en ny metod för att kunna stanna i Sverige, så enkelt är det. Att Bulgariens ambassad inte hjälper sin medborgare är en medveten handling, det inser inte den funktionsnedsatta socialverksamheten i Gävle.
 
Nästa år kommer säkert 80 procent av alla bärplockare till Sverige att gå till polisen och säga att de är hungriga. Och vad gör Sverige??? Tjae, som vanligt – ingenting - men bärplockarna får sin mat och sovplats, oroa er inte, välkomna till Sverige. Sverige behöver er för att förbättra landets ekonomiska situation.

Gävleborna får betala för Bulgariens folk som är smartare än en svensk socialtjänsteman i Gävle.

 





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.