lördag 3 augusti 2013

....Miljöpartiet företräder mördare - Åsa och Gustav tycks förespråka skjutning och mord på öppen gata! En slags profil på Miljöpartiet. Stimulerar man faktorer som ger konsekvenser så stimulerar man även konsekvenserna--- mord av invandrare. Import av mördare - det är Åsas framsyn i Sverige.


 

 

Till Miljöpartiet

Att: Åsa Romson och Gustav Fridolin.

Statistiken visar nu att en skottlossning i veckan är normalt. Ni, Åsa och Gustav, tycker väl den siffran ligger på en rimlig nivå. Ni, Åsa och Gustav, som företräder mordverksamhet på öppen gata. Är ni nöjda nu när ni får folk att bli dödade av mördande invandrare? Sådana som ni vill släppa in, och låta ta över landet Sverige?
 
Ni som medverkar till att den här gängverksamheten finns, skulle inte ni kunna integrera er med gängfolket?

Ni är väl stolta över om ni kunde komma riktigt nära gängen och mysa och pysa i deras sällskap.

Varför tar ni inte pick och pack och flyttar till era kära kriminella som tycker om att särskilt skjuta, kanske ni då blir skjutna, som ett gott exempel på hur man med lite tur och gott humör och samtidgt mest galen, kan bli accepterad och del av den skjutande invandrarkulturen……..

Det är så ni vill ha det, och ni kanske får det? Vem vet? Många på gatorna ute på stan hatar er med äkta genuinitet och som Unni Drougge sa under Gotlandsveckan: Vem vill skjuta Åsa Romson? Nä, Unni hade ju namnet Jan Björklund, men det passar väl bra med Åsa Romson också, och får Unni fråga, så får vem som helst fråga: - Vem vill skjuta Gustav Fridolin?

Flytta gärna, ni utan hjärna, och gör samhället en tjänst och med förhoppning från svenska folket att ni båda blir skjutna så snart som möjligt av era adapter – kriminella mördare som invandrat………Det är så ni vill ha det, och då måste ni väl moraliskt framställa er själva som gott exempel och gå före som förebilder………

Lycka till i Göteborg, eller Malmö, och byt parti, slå er ihop med den där förmodligen korrumperade Reepalu- invandraren från Estland som hann förstöra södra Sverige medan han fick jobba………….Och hoppas verkligen ni sticker från Stockholm. Ni har faktiskt nått en gräns där folk tycker så fruktansvärt illa om er båda och pratar högt om det, på ett illavarslande vis, att vore Bloggen i era skor, så skulle Bloggen inte gå på Riche en kväll………….

En skottlossning i veckan tycker ni väl ligger på en rimlig nivå, ni, Åsa och Gustav som företräder mordverksamhet på öppen gata. Är ni nöjda nu när ni får folk att bli dödade av mördande invandrare? Sådana som ni vill släppa in, och låta ta över landet Sverige?

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.