tisdag 13 augusti 2013

.Monica Gunne, Aftonbladet,gaggeri, min kära Watson.Du snackar skit Monica.


 

 

Till Monica Gunne, Aftonbladet, eminent skriverska under befäl av ordergivande Jan Helin…………..

Du påpekar något om det där med 70-talet, jämlikhet och fruntimmers rättigheter etc….på med sjalen rundar du av……………

Hördudu tant Gunne, såg du inte din kompis kåseri häromdagen? Den där rödhåriga eldfängda bruttan? Hon står sig i längden. Hennes Rubrik frågade om jämlikhet bara gäller kvinnor. Det du Monica………  och svaret på Elisabets fråga är ju : JA…! Jämlikhet är till för kvinnor. Du, som dina ord talar om, kan kämpa med resultat. Vi gubbar har inte ens möjlighet att bli dömda som annat är värdelösa. Vi kan inte ens kämpa, vi är utslagna från början inför till och med domstolar. Snacka om nackdelen med att bli född med kuk???????  

Så, gå du till LO, och gråt. Så länge vi gubbar kan hålla sjalbeklädda kärringar och lesbianer borta, så gör vi det………..ert eget fel………dessutom vill ni föda barn, i alla fall några av er, och vad skall då verkstaden med er till? Tyvärr får ni stöd av både domstolar och arbetsmyndigheter. Därför är feministernas och politikernas planering och gagg om invandrartanternas svenska ”kvinnofällor” totalt galna. Invandrartanterna VILL inte jobba, om dom måste jobba är det kränkning av deras status som mor i samhället. Och en far och en äkta man som inte kan försörja sin hustru med barn, han är inte värd något, så när ni svenskor gaggar med Schyman i spetsen och Westerberg som feminist, så är ni Gunnor helt ute och flyger i det blå romantiska svenska landskapet och lever i total okunskap. NI brände er BEHÅ………….bränn nu ånyo er sjallllll…………

Vet du tant Gunne, att en tjeja som gjorde ett forskningsprojekt om ”rödstrumporna” en gång i tiden. Den forskningstjejan fick veta som insikt att tre fjärdedelar av rödstrumporna var homosexuella – lesbianer. Skit detsamma i sakfrågan…MEN Sverige påverkades väldigt mycket av Rödstrumporna under deras aktiva år. SÅ man kan säga att Sverige styrdes i debatten av en mindre samling homosexuella fruntimmer som var extremt högljudda och manhaftiga……..SÅ fungerar Sverige. Det du Monica Gunne……….är verkligheten, kanske också med dina sjalar????????
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.