torsdag 8 augusti 2013

......Dra Carina...........lämna Sverige,,,,bli både normal och harmonisk




Till Carina Bergfeldt, Aftonbladet.

 Roligt när en kvällsblaska skriver fina ord, men tyvärr är du sent ute. Att svenskar har det värst är typiskt i S, som alltid har varit bäst i att vara värst.

Det vet många som är äldre än du Carina som skriver kloka ord i din nästan ungdom. Många svenskar vet, det du, nu vet, sedan länge.

Det spelar ingen roll om det handlar om mer pengar till poliser, fler läkare  och kanske till och med bättre lärare? Svenskar fungerar inte.

Du som rest, det vet du mycket väl, man behöver inte resa särskilt långt eller länge för att hitta harmoniska människor. I Svensken och i Sverige finns ett systemfel, det kan du tyvärr inte bygga bort. Och svensken kan aldrig bli annat än svensk. Så vad gör du? Jo, du lämnar Sverige, skriv den rekommendationen till alla svenskar.

Ta sista möjligheten att bli normal och harmonisk - för att bli så, skall man inte leva  i Sverige eller vara svensk..............kör ut den där texten så blir du förvånad över hur många som bara instämmer och säger att det visste vi förut.

Därför flyttar och har allt fler flyttat.

Sunt förnuft har räckt för att konstatera vad EU nu har konstaterat....................
















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.