fredag 30 augusti 2013

...Äntligen är invandrarfrågan löst----Sveriges folk får nu i media lära sig att asylprövningsrätt är inte lagfäst-----då, så----. skicka anländande främlingar till DumDumländer..FårErik och Åsa Rompava kan lämpligen åke ned till Israel och lära sig hur att bli av med snyltande nybyggare när alla inte får plats i centerpartiets och Mauds trädgårdsanläggning.


 

 

Är det sant att asylprövning inte alls är lagstadgad? Är det sant att några stora ideella organisationer från början var de som startade förslaget om asylprövning? Hur är det i Sverige. Är den asylrätt som alltid åberopas inte lagfäst?

Är det alltså så att Sverige kan göra som Israel………hoppa över asylprövning…herregud. Detta är ju fantastiskt. Hurra, hurra, Erik Fulhage och Fredrik och Åsa Rompava behöver inte längre acceptera tjafs med ankommande utlänningar. Vi gör givetvis som Isarel, skickar dom till Uganda om inte annat…………..pengar har vi ju, säger Åsa Romson, samtidigt vet hon att svenska pensionärer inte förmår betala räkningar som ligger på köksbordet, så nu Åsa, kan du rättfärdiga dina galenskaper, är svensk asylsökning inte lagstadgad, skall du som infantil fjant slänga ut allt vi har i svartskalleväg……så svenskar får råd att leva anständigt, så vi svenskar får en hederlig begravning om vi behöver hjälpen, det finns hur många svenskar som helst som gärna bjuder dig på en enkel biljett till Israel för att lära hur man blir av med kriminella invandrare………..lycka till
och släpa med Fårskallen Erik och Billnäbben också, och stanna för all del kvar i Israels solsken. Varför skall ni sitta i detta kalla omänskliga Sverige som skiter i sina medborgare? Och ta Sahlin med dig Åsa, ni är väl bästisar och super på Stureplan som politikerlärgöra. Mona sitter har man hört på Riche och låter skattepengar betala superinotorna, och du Åsa, lär knappast vara sämre…………..om inte annat så bjuder väl Mona i solidaritetens namn………så länge pengarna inte går till hyggliga svenskar är allt korrekt för sådana som ni två. Och som sagt glöm inte att skicka tant Mauds nybyggare till något DumDumland. Asylrätt finns nämligen inte. Enligt svensk lagbok.










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.