torsdag 1 augusti 2013

...Någon i en tidning undrade vem som låg bakom allt hat i Malmö? Svaret blev Reepalu....Vad eller vem annars? Skyll inte på radikala islamister, skyll inte på muslimer i stort, TY Reepalu kunde ha stoppat dom alla, men det gjorde inte Reepalu. Kanske med stor trolighet? är eller och har Reepalu varit korrumperad? För hur kunde allt elände ha utvecklats om allt skett korrekt? Det är osannolikt! Reepalu bör varit korrumperad....Men vem vet? Reepalu kanske bara är simpel rasist som inte tycker om svenskar......Reepalu tycker nog svenskar är naiva och korkade.......... många håller nog med.


 

 

En skribent konstaterade att i Malmö ökar hatet, i Malmö ökar rasism, i Malmö ökar judehatet, och så undrar skribenten: Vem ligger bakom?

Bloggen tog sig för med att fråga, som statistisk bas, 75 personer och ALLA normala svenskar svarade att islamister och  muslimer och Reepalu ligger bakom allt ökat hat av olika slag i Malmö.

Alltså tacka kommunens Reepalu för allt elände han ställer till med som misstänkt inkompetent, misstänkt korrumperad, misstänkt för rasistisk attityd---Reepalu ---anses av 75 svenskar som anledning till eländet i Malmö.

Hade Reepalu lite självkritik så hängde han sig på direkten. Men Reepalu har ingen självkritik.

Och är man som korkad Malmösvensk, som mest förstås, består av invandrade kommunister som leder Malmö kommun och så fanatiska islamister, då borde inte Reepalu tillåtas finnas. Gör han det, så återstår bara frågan om en korrumperad kommunpolitiker? Hur skall Reepalus agerande annars kunna förklaras? Galen? Det är bara en ödmjuk undring. Varför har Reepalu förstört Malmö med omnejd?

 

Säg som Unni Drougge: - Vem vill skjuta Reepalu i Malmö?

Unni ville skjuta Jan Björklund men Sverige tjänar på att slå ut Reepalu i Malmö. Och får Unni Drougge säga som hon gör, så får vi alla säga som hon, vi skall ju vara av och lika värde och vara värda detsamma----så får Unni,,,,så får vi...........

 

Så Unnis Björklund är utbytt mot en rasistisk? Reepalu........han kan ju inte alls tycka om svenskar, därför infiltrerar han och förstör Sverige..............

Tja, vem vet?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.