lördag 3 augusti 2013

...Ullenhag som Fårskalle är belagd med PayBack.....................Sverigeförstöraren Ullensröst stoppar gravkostnad för fattigpensionärer.. Eric ger bort gratis tandkräm till illagala invandrare..........Ullenhag vill inte ha fattiga svenskar i Sverige, han driver därför en avlivningsprocess som långsiktig politisk lösning. Det är väl Ullenhags mening med sina åtgärder? .




Till Eric Ullenhag....landets stora skitstövel utan like och jämförelse.............

SÅ HÄR SER fattigpensionärer ut i käften i Sverige.



Fattigpensionen räcker inte alls till tandvård, socialen vägrar att renovera truten på svenskar, MEN samtidigt betalar du tänder åt invandrare som är kriminella.

DU Fårknopp, du är så hatad och föraktad att vore Bloggen
i dina fötter, så inte skulle Bloggen gå ut ensam på Riche en kväll....Dit har du nått i din status - föraktad, hatad och betraktad som stor genuin rasist.

Så där ser vi ut i truten, vi fattigpensionärer, vi som nu inte ens får en grav med ärad sten på, eftersom grav-våra skattepengar-pengar skall gå till mat och husrum för invandrare. Kommunerna har inte råd med oss svenskar, invandrarna kostar för mycket.

DET DU skitstövel och fårskalle, det är ditt Sverige.

Du är nu lagd med PayBack av många. Svenskar lär sig, svenskar är kommenderade att ta åt sig av den berikande invandrarkulturen. Det har också många gjort och lärt sig och insett att PayBack är vanlig tradition världen över. Du Fårskalle, du har kvalificerat för PayBack.

Det innebär att du kommer att straffas för den orättvisa och för galenskaper du nu fixar till. OCH slipper du personligen straffet, så glömmer PayBackfolket aldrig din oförrätt. Någon i familjen, dina barn, andra närstående, PayBack glömmer aldrig, den pågår i generationer tills straffet är utverkat, och du kan aldrig undkomma, du spåras alltid upp och straffas enligt PayBacks normer.

Nu du, drygknopp vet du vad som väntar i framtiden. Många driver PayBack även i Sverige. Jorden i övrigt har etablerad PayBack som tradition. Nu har svenskar anammat politikernas order: lär av den berikande invandrarkulturen. En del av den berikande kulturen är att sätta PayBack på dig Ullskalle...............Glöm inte, får DU leva, kanske dina närmaste inte får leva i nästa generation, ingen vet hur PayBack hanterar dig............














Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.